Христо Георгиев е категоричен - общинските съветници трябва да служат

...
Христо Георгиев е категоричен - общинските съветници трябва да служат
Коментари Харесай

Христо Георгиев от ГЕРБ: Карнобат има нужда от нова посока

Христо Георгиев е безапелационен - общинските съветници би трябвало да служат на ползите на всички поданици в общината

" Карнобат има потребност от нова посока. Като родител и преподавател съм стимулиран да работя за жителите на общината. Искам по-добра среда за нашите деца и повече благоприятни условия за тяхната реализация. С гласуваното ми доверие ще продължа да поддържам всяка добра концепция за Карнобат и дребните обитаеми места. “, съобщи Христо Георгиев, претендент за общински консултант от Политическа партия ГЕРБ

Христо Георгиев е роден и израснал в Карнобат. Той е преподавател с безупречна професионална биография. Познат е като почтен и открит човек, на който може да се има доверие. Ангажиментите в акцията, които той поема към своите съграждани, са действително изпълними.

Заедно с претендента за кмет на община Карнобат от Политическа партия ГЕРБ Антоанета Пенева имат цялостната поддръжка на народните представители от Политическа партия ГЕРБ област Бургас – Жечо Станков, Галя Желязкова и Андрей Рунчев, които неколкократно са посочили съдействието си за провеждането на общинската политика.

Христо Георгиев разкри пред Флагман.бг своята визия за община Карнобат, в която се следи пореден метод при осъществяване на стратегическите за локалните поданици политики.

Приоритет в работата на претендента за общински консултант от Политическа партия ГЕРБ е въвеждането на данъчни облекчения за фамилиите, на които децата спортуват или са в школи в Карнобат. Подобна добра процедура има в редица други общини, по образеца на Община Пазарджик.

Засилен надзор от общинска защита, усъвършенствана спортна база с съответно ръководство, усъвършенстване на сметосъбирането и почистването на града, съблюдаване на публичния ред в Карнобат и повече бистрота при разходването на обществени средства. За това ще упорства още Георгиев, който е с преференция 104 в листа №7.

Кандидатът за общински консултант от Политическа партия ГЕРБ заостри вниманието и върху различен проблем – има построени спортни уреди в Карнобат, само че те не са задоволителни. Новоизградената спортна площадка до хотела е заключена в събота и неделя, а би могла през тези почивни дни да се употребява от учениците и децата. През миналите мандати не се направи нищо за това едно от огромните учебни заведения да има личен салон за спорт.

 „ Продължава да няма надзор в общинското дружество БКРД, което разполага със обилни средства и финансов запас, само че на процедура хората от общината не са удовлетворени от активността му. Назначен е шеф без конкурс, който прекарва огромна част от „ ненормирания работен ден “ с действия и дейности, отвън директните му отговорности. Един от сериозните проблеми в града и селата са мръсните улици, занемарените площадки  и неналичието на зеленина. Във всяко село контейнерите за боклуци са незадоволителни. Селата в общината са забравени, а те имат своите проблеми. В продължение на години тези проблеми не се вземат решение, а се замитат от досегашното управление на Община Карнобат.   След всеки ремонт продължава да изсичат уличните дървета, а на тяхно място не се засаждат нови, макар регистрираните 200 000 лв. разход за озеленяване на Карнобат, отбелязва Христо Георгиев.

Карнобат има един от най-лошите, в случай че не и най-лошият пазар, около улица  „ Москва “.  Градът продължава да не разполага с пазар, който да удовлетворява клиенти и търговците, уверен е претендентът за общински консултант.

Христо Георгиев е безапелационен - общинските съветници би трябвало да служат на ползите на всички поданици в общината. Независимо от политическите и други възгледи, представителите на локалната законодателна власт би трябвало да пазят на първо място ползите на жителите и положителното на хората в Община Карнобат.

„ В комисиите доста постоянно липсва спор и общинските съветници не задават неуместни въпроси, с цел да не се наруши спокойствието на общинската администрация. Трябва да се разискват тематики от дневния ред  и да се стига до консенсус по значими за хората проблеми. Защото Общинският съвет и общинската администрация имат едни  цели и една идея, и би трябвало да водят открита политика в името на жителите на община Карнобат “, безапелационен е Христо Георгиев и оцени като доста неприятна практиката, наложена от Община Карнобат, децата от 4-та група в детските градини да се изписват в края на месец май, а те имат законното право да ги посещават до месец септември. Това лишава най-малките поданици на общината от изискванията, които им се поставят и са в помощ за тяхната социализация.
 Кандидат-кметът на ГЕРБ в Карнобат Антоанета Пенева и претендентите за общински съветници с депутатите Жечо Станков, Галя Желязкова и Андрей Рунчев
Христо Георгиев постоянно е влизал в Общинския съвет с преференциален избор, което му дава  самочувствието да отстоява позицията си, тъй като е определен с волята на жителите.

Категоричен е, че преференцията дава опция на гласоподавателите да се доверят на човек, който може да носи отговорност, ще пази техните права, ще взема решение проблемите им и ще могат да го намерят когато и да е. Има ясна идея и визия за развиване на родния си град.
 Подкрепете Христо Георгиев с бюлетина №7, преференция 104 в листата за Общински съветници и Антоанета Пенева бюлетина №7 за Кмет на Община Карнобат
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР