Христо Арангелов сподели, че решение на съдията Георги Гинчев в

...
Христо Арангелов сподели, че решение на съдията Георги Гинчев в
Коментари Харесай

Христо Арангелов: Има много дълъг път пред Септември, докато се превърне във фактор

Христо Арангелов показа, че решение на съдията Георги Гинчев в края на първото полувреме е наклонило везните при загубата на водения от него Септември (София) от Локомотив (София) с 2:5:
 Локомотив мина през Септември и гледа към Първа лига
Локомотив мина през Септември и гледа към Първа лига

" Железничарите " победиха с 5:2 в зрелищен мач в Драгалевци

" Първото полувреме седяхме добре на терена, след това се получиха неточности на растежа. Вкараха ни гол от съблекалнята след почивката. Доста неща наклониха везните, ще ги проучваме. В 45-ата минута съдията по този начин реши и наклони везните, Локомотив поведе в резултата. Имаше неточности на младостта, ще мине време преди да влязат в верния път.

Изцяло тази година ще постановяваме млади футболисти, стартирахме с 4-5 индивида до 21 години, имат качества, само че имат доста път да извървят, до момента в който станат водещи футболисти. Разбрали сме се с управлението.

Мисля, че седяхме добре, пресирахме, те играеха с дълги топки, това им е печеливш жанр, с това завоюваха мача. Има доста неща, които да се трансформират, ние сме на един месец тим. От предходната година са останали двама души. Има доста дълъг път пред Септември, до момента в който се трансформира във фактор ", показа Христо Арангелов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР