Християнски госпъл хор и челист тийнейджър ще осигурят част от

...
Християнски госпъл хор и челист тийнейджър ще осигурят част от
Коментари Харесай

Госпъл хор ще пее на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

Християнски госпъл хор и челист младеж ще обезпечат част от музиката на сватбата на английския принц Хари и американската му избраница Меган Маркъл идващия месец, оповести дворецът Кенсингтън, представен от Ройтерс.

33-годишният принц Хари и 36-годишната Меган Маркъл ще сключат брак в параклиса "Сейнт Джордж " в Уиндзорския палат на 19 май.

Принц Хари и Меган Маркъл подбраха музиката за сватбата си, се споделя в официално съобщение на двореца Кенсингтън. Карън Гибсън и Кралският хор - група за госпъл музика от Югоизточна Англия, ще са измежду изпълнителите. Диригентката Гибсън съобщи, че се усеща поласкана и е разчувствана от този избор. "Това ще е миг, който постоянно ще ценим високо ", сподели тя.

Челистът младеж Шеку Кане-Мейсън, който завоюва състезанието на Би Би Си за млад музикант през 2016 година, също ще е измежду изпълнителите, откакто принц Хари бил впечатлен от уменията му да свири по време на благотворително събитие през юни м.г.

"Бях изумен, когато Меган Маркъл ми се обади по телефона и попита дали бих желал да изсвирвам на сватбата им - сподели 19-годишният музикант. - Веднага отговорих "Да ". Голяма привилегия за мен ще е да изсвирвам на чело на такова прелестно събитие. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР