Християна Тодорова ще бъде съдия за България при ансамблите на

...
Християна Тодорова ще бъде съдия за България при ансамблите на
Коментари Харесай

Християна Тодорова: Момичетата трябва да са спокойни

Християна Тодорова ще бъде арбитър за България при ансамблите на 40-о Световно състезание по художествена гимнастика в испанския град Валенсия.

Тя изгледа снощната подиум подготовка, на която българките играха добре на пет обръча, само че позволиха неточности на три ленти и две топки.

" Много съм удовлетворена от обръчите, тъй като в действителност изиграха едно доста устойчиво комбиниране. Изглеждаха доста стимулирани и играха с доста мощ.

С лентите и топките позволиха неточности, само че имам вяра, че по време на многобоя в петък ще устискат ще си изиграят съчетанията. Нормално е да има напрежение. Тези неточности ги приписвам на това ", разяснява Тодорова, която е интернационален арбитър и член на Техническия комитет към Европейската гимнастика.

" Момичетата имат да пазят международна купа, само че въпреки това си имаме извоювана квота за олимпийските игри, тъй че дано да бъдат спокойни.
 Във Валенсия текат последни мерки преди международното
Във Валенсия текат последни мерки преди международното

Организаторите към момента не са изцяло подготвени

Най-важната част са я свършили, би трябвало единствено да бъдат съсредоточени и деликатни, спокойни и да си заловен уреда. Абсолютно всички тимове играят на доста висока стойност. Претендентите за медали играят на една и съща висока стойност, чистата игра ще донесе медалите ", добави тя.

Носителката на бронзов орден от олимпийските игри показа и страстите си от паметния за нея 7 август 2016 година. Тогава, тя дружно с Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова и Любомира Казанова стъпиха на почетната стълбичка в Рио де Жанейро.

" Аз още не мога да осъзная, че са минали седем години. Имам възприятието, че са минали 3-4 години от спечелването на този наш орден. Това са страсти, мемоари до живот. Наистина всякога когато виждам нещо обвързвано със олимпиадата, страстите връхлитат в мен и мисля, че по този начин ще остане вечно.

Това са едни от най хубавите ми моменти освен в спортната ми кариера, само че и в живота. Все още си виждам медала понякога. Майка ми го е поставила по този начин на доста хубаво, видно място у нас, всички да го виждат, когато идват на посетители ", сподели Тодорова.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР