Християна Лоизу се класира втора в Като две капки вода

...
Християна Лоизу се класира втора в Като две капки вода
Коментари Харесай

НЕЕЕ, не е за вярване: Ето кой е бащата на бебето на Християна Лоизу!

Християна Лоизу се класира втора в " Като две капки вода " и това беше голяма победа и самопризнание за напъните й в шоуто, които бяха двойно по-големи от тези на останалите участници. Защо ли - ами, тъй като Християна е бременна и към този момент много й личеше.

Гласовитката е в напреднала бременност и би трябвало да роди през август като се приказва, че полът на бебето е момиче. За благополучие всичко все още върви като по вода, само че тематиката тук е друга, а точно - кой е бащата на бебето.

Както знаем, Християна не пожела да приказва за половинката си и всички се чудеха за какво при все, че двамата се обичат, а скоро ще имат и поколение. Е, към този момент е ясно за какво Лоизу е крила името на мъжа си. Оказа се, че това е някогашният й избраник, който тя изрита обществено преди две години, само че който очевидно е приела назад.

Става дума за журналиста Борислав Борисов, прочут на всички просто като Боби Стар. Същият този Боби Стар, който се прочу с интервютата си с чалгарки, плеймейтки и кухи бръмчалки и който без да се замисли, постави ей такива рога на Християна, до момента в който те към този момент бяха сгодени.

Изневярата и измяната му накараха Лоизу да постави завършек на връзката им, само че в този момент освен е дала втори късмет на прелюбодееца, само че и ще го подари с първото му бебе.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Християна Лоизу Боби Стар Борислав Борисов Като две капки вода бременна бебе
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР