Християна Лоизу обещала на продуцента Маги Халваджиян да вдигне рейтинга

...
Християна Лоизу обещала на продуцента Маги Халваджиян да вдигне рейтинга
Коментари Харесай

С тази пикантна вест Християна Лоизу подлъгала Маги Халваджиян!

Християна Лоизу дала обещание на продуцента Маги Халваджиян да вдигне рейтинга на „ Капките “ до небесата

Кипърската певица и дългокосият арменец били близки и тя му декларирала, че ще разгласи в ефир, че чака бебе. Това щяло да гръмне като запушалка на шампанско и да ускори интереса към шоуто за фалшификати до небесата.

Християна Лоизу стана известна, когато завоюва формата „ Х фактор “ през 2016 година. 34-годишната певица имаше по това време връзка с оперния артист Николай Войнов, даже живееше с него на фамилни начала.

Но нещата се разсъхнаха. След което певицата заживя с репортера на Слави Трифонов-Борислав Борисов, прочут като Боби Стар, който прави изявленията с плеймейтки и силиконки, Той даже й подари пръстен и двойката планираше женитба.

Но ненадейно дългогодишният романс на влюбените завърши и те се разделиха преди към две години. Според слуховете чаровната изпълнителка поставила завършек на връзката им.

След което Лоизу откри разтуха в прегръдките на нов мъж. Той бил по-възрастен, сериозен, занимава се с бизнес и не обича публичността.

Точно от него родената в Кипър изпълнителка чака първото си бебе.И точно с тази вест Християна Лоизу дала обещание на Маги Халваджиян, че неговото предаване „ Капките “ ще избие рейтинга.

Заради което се набутала в шоуто „ Като две капки вода “, доверяват от кухнята на предаването.

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР