Християна Лоизу, която победи в четвъртия сезон на Х Фактор“,

...
Християна Лоизу, която победи в четвъртия сезон на Х Фактор“,
Коментари Харесай

Християна Лоизу ражда през лятото от тайнствен мъж

Християна Лоизу, която победи в четвъртия сезон на „ Х Фактор “, заяви радостната новина, че напълно скоро ще става майка. Благата новина бе обявена на сцената на „ Като две капки вода “, където взе участие сега. Родената в Кипър изпълнителка, трябваше да се превъплъти в двоен облик. „ Бутонът на шанса “ дефинира тя да влезе в кожите на две от най-големите международни звезди – Шакира и Риана с впечатляващата реплика на парчето Can’t Remember to Forget You.

 

След края на парчето двамата водещи – Рачков и Геро оповестиха, че певицата има да показа нещо значимо с публиката, а тя разчувствана съобщи: „ Сега ще го кажа за първи път в ефир – бременна съм “. Не посочи обаче кой е бащата на отрочето й. Запознати издават, че изпълнителката е в петия месец от бременността си.

 

Припомняме, че когато взе участие в „ Х Фактор “, тя живееше с оперния артист Николай Войнов, само че по-късно двамата се разделиха и тя имаше връзка с Борислав Борисов, прочул се със скандалните си изявленията с плеймейтки и силиконки в предаването си „ Стар Репортерс “. Връзката им продължи 3 години, поради него тя даже заряза родния си Кипър и пристигна да живее в София, нещата стигнаха и до годеж, който обаче скапе през 2022 година

 

За момента не излиза наяве кой е мъжът до нея, от който чака дете през лятото. Факт е обаче, че Боби Стар не остана апатичен към новината, което пролича от мненията му в обществената мрежа.

Инфо: Уикенд

Тагове: Християна Лоизу Борислав Борисов Боби Стар Х фактор Като две капки вода Николай Войнов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР