Християна Лоизу е в трепетно очакване на първото си дете.

...
Християна Лоизу е в трепетно очакване на първото си дете.
Коментари Харесай

Християна Лоизу разкри защо рискува живота на бебето си в "Капките"

Християна Лоизу е в трепетно очакване на първото си дете. Но това, което тормози нейните почитатели е фактът, че изпълнителката рискува живота на бъдещия си правоприемник, участвайки в шоуто за фалшификати по Нова тв „ Като две капки вода ”.

Зрителите на предаването са на мнение, че бъдещата майка би трябвало да приключи присъединяване си и да си почива вкъщи, до момента в който чака на бял свят да се появи бебето й. Бременната в шестия месец Християна обаче не желае да ги послуша и избира да мъчи себе си и наследника си, имитирайки облиците, които й се падат от бутона на шанса.

Лоизу споделя, че поради положението, в което се намира, се изморява по-бързо, само че не желала да е от дамите, „ които единствено стоят у дома и чакат да родят ”. Напротив – изпълнителката желала „ да пее и да е щастлива ”, тъй като „ когато тя е добре и бебето е щастливо ”.

Християна е безапелационна, че се раздава на сцената и по нищо не отстъпва на другите участници в „ Като две капки вода ”. „ И танцувам, и скачам, и пея комплицирани песни ”, споделя Лоизу.

Именно тези нейни дейности обаче тормозят феновете на шоуто за фалшификати, тъй като съгласно тях по този начин изпълнителката рискува живота на бебето си.

Източник: nova.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР