Християн Мицкоски потвърди това, което гражданите вече много добре знаят:

...
Християн Мицкоски потвърди това, което гражданите вече много добре знаят:
Коментари Харесай

Партията на Заев с нови остри критики към основния си противник


Християн Мицкоски удостовери това, което жителите към този момент доста добре знаят: че той не е нищо друго с изключение на антимакедонска и антизападна пешка в ръцете на Никола Груевски, обявиха от македонската партия СДСМ, съобщи БГНЕС.

„ Християн Мицкоски не пропуща опция да потвърди на всички жители, че е срещу Европейски Съюз и НАТО и че непременно работи против ползите на жителите, против ползите на страната. Добър за Македония е фактът, че антимакедонския представител на престъпността и режима Никола Груевски дружно с антизападната пешка Християн Мицкоски са победени от жителите, от болшинството депутати в Народното събрание и даже от личната си партия. Потопени в изолираност и в личния си мрак, Мицкоски и Груевски демонстрират огромна раздразнителност в провалянето, което претърпяха. Посещенията на високопоставени представители от демократичния свят на страната, които заобиколиха Мицкоски, измежду които и представител на Съединени американски щати, са още едно удостоверение, че управлението на ВМРО-ДПМНЕ остава в дълбока изолираност. Колкото и да е недопустимо за антизападното управление на ВМРО-ДПМНЕ и Микоски, Македония се сплоти към стратегическите ползи и бъдещето в Европейски Съюз и НАТО‘, декларират от партията.

„ Македония и нейните жители непреклонно стъпват към бъдещето и интеграция в Европейски Съюз и НАТО, а върхът на ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски остават в изолираност “, се споделя в формалното изказване на СДСМ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР