Християн Гущеров реши да се прави на мъж и около

...
Християн Гущеров реши да се прави на мъж и около
Коментари Харесай

Бомба! Гущеров към HotArena: Обявявам ви война, ще ви хакна! Християне, здравей, че бързам! А ще издържиш ли теста за бело?

Християн Гущеров реши да се прави на мъж и към 12 на обяд на 9 януари непосредствено заплаши HotArena!

Той се свърза на мобилния телефон с един от притежателите на медията и стартира да се лее несъответстваща тирада:

" Или ще се разберем да не пишете нищо за Светлана Василева и мен или ви разгласявам война! До един час мога да ви хакна уеб страницата. Вие знаете ли кой съм аз? ", бълваше змии и гущери Гущеров. Повод за гнева му са станали две настоящи изявления при нас. В едната пишем, че Гонзовица му поставя рога, а в другата от същия ден 9 януари разкриваме, че русокоската мисли да му бие шута. Причината е повече от разумна. Обещал й кола, само че кола няма. И най към този момент ето къде го стяга чепика: че татко му е срещу връзката му с плеймейтката. Та това разгневило доста наследника на другояче уважаваната фамилия Гущерови. И той реши да се прави на мутра пред HotArena. Състоянието му по говора беше очевидно несъответстващо макар ранния час на денонощието.

Случайно или не малко по-късно против HotArena фактически стартира масирана хакерски офанзива. Тя имитираше милионен трафик от чужбина към уеб страницата, както и над 50 000 опита да се проникне в сървъра ни. Докато настроим всички отбрани краткотрайно уеб страницата беше недосегаем. И все още е допустимо част от потребителите да имат краткотрайна неспособност да влизат в HotArena. Гарантираме им, че това ще бъде оправено.
HotArena не се наема да твърди изрично, че Християн Гущеров е платил за флууд офанзивата над нас. Може да е той, може да е някой несебърски миндил. Или някой различен. Работим интензивно по събиране на доказателства, които по-късно ще бъдат предадени на ГДБОП.

На 10 януари във вестник " България през днешния ден " излиза най-непрофесионалния и поръчков материал от основаването на другояче уважавания вестник. В анонимна дописка се твърди, че Светлана Василева била унизена. А най - разумното съмнение е, че обявата е поръчана и даже подбудена от Гущеров. Даже знаем и посредством кой негов другар. Разбира се, в текста на България през днешния ден няма нито едно правилно изречение. Но този позор да си го носи вестника.

HotArena в никакъв случай не е имала до момента интерес към Християн Гущеров. Той не е нито чалга звезда, нито плейметка, нито световна личност.
HotArena поучава Гущеров да не се прави на мутра и да поспре със заканите. Не единствено, че не е мутра, ами е и комичен. Като има искания към уеб страницата да се обърне към съда. Там обаче го чака огромно шоу:)

Християн Гущеров към този момент е много любопитен професионален обект на HotArena!

Много знаем за него, с много пикантни неща разполагаме. След като момчето търси гласност в жълтите медии ще си я получи. Все отново е гадже на известно момиче. Това автоматизирано го вкарва в светските летописи. Ако Гущеров е решил да води война с HotArena ние го съветваме да изключи тв приемника за малко, тъй като очевидно гледа доста филми.

Младо момче е, да вземе да излезе от ролята си на надзирател на къщата, малко да се поразходи на открито, да поспортува. HotArena не води войни против никого. Ние единствено си вършим работата. Как и дали добре съумяваме преценят нашите читатели.

И като стана въпрос за работа очаквайте скоро следните тематики за новата шоу звезда Християн Гущеров:

Ще се подложи ли Гущеров на тест за опиати и какво ще покаже резултата?

Каквото прави по през целия ден гаджето на Светлана Василева?

От по кое време почва да пие? И какво пие?

Става ли му или не му става?

Има ли кеш или е въздух под налягане? От кой има боязън да му спре кеша? И за какво?

Какво мисли татко му за връзката му със Светлана Василева? Защо няма фотография с нея?

Очаквайте и извънредни голи фотоси от банята на Гущеров, 18+ са!!!

И още и още все жълти темички. За разлика от тези на Гущеров най-малко ще са същински.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР