Християн Гущеров е платил 20 000 лв на продуцентите на

...
Християн Гущеров е платил 20 000 лв на продуцентите на
Коментари Харесай

Гущеров броил 20 бона, за да има държанката му положителен имидж в „Биг Брадър”?!

Християн Гущеров е платил 20 000 лева на продуцентите на Биг Брадър, с цел да може гаджето му - една някогашна плейметка, да излезе с чист имидж от шоуто. Такъв слух се носи из светските среди, твърди HotArena. Точно по тази причина " извънредно естествено интелигентната плеймейтка " до момента е представяна в напълно позитивна светлина. Блондинката разхожда гащи и грим в Къщата и инцидентно или не, не е в никакъв случай център на внимание за сценаристите. Мариела Нордел на последните елиминации разкри, че русата се е хвалила по какъв начин има достъп до договорите на всички участници в шоуто.

След като разкри това Биг Брадър вместо да отхвърли, реши да се заяжда с Мариела. Това единствено демонстрира по какъв начин шоуто е цялостен фалшив, а продуцентите толкоз са закъсали, че се връзват за някой малък лев, от всеки, който се навие да даде.

През цялото присъединяване на гаджето на Гущеров в предаването до момента нито един път не беше излъчено тя да приказва за него. Това е втората договорка на младежа, за който се твърди, че няма нито един ден трудов стаж с продуцентите. На плеймейтката изрично е неразрешено да приказва за Гущеров.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР