Христина Витанова – бившата половинка на Благо Георгиев, отново е

...
Христина Витанова – бившата половинка на Благо Георгиев, отново е
Коментари Харесай

Христина Витанова разреши на Лазгин да й кръшка

Христина Витанова – някогашната половинка на Благо Георгиев, още веднъж е в обятията на богаташа Лазгин Маджид. Преди няколко месеца двамата скъсаха поради невярност от негова страна .

Той й би шута, тъй като към този момент му беше писнало от свадите й и безконечната й подозрителност, въпреки очевидно да е имала учредения за тях.

Лазгин обаче нямал желание да разреши, която и да е дамата до него, да му слага ултиматуми и да го държи за врата, както може би е желала да се случи този път Витанова.

Тя беше привикнала с униженията, на които я подлагаше Благо, а готовността й да прости беше в името на децата и привидната им фамилна естетика, за пред света. Реално Витанова я устройва ситуацията и поради финансовото положение на брачна половинка си беше склонна на взаимни отстъпки. Историята се повтаря, а Христина е с вързани ръце и е невероятно да диктува разпоредбите.

Още на идващия ден след раздялата, Христина се върнала при Лазгин , научи „ Галерия “. Тя му се примолила да я прибере, извинила се за тежките думи, които му споделила, научавайки за изневярата и споделила, че е подготвена да спре със сцените на ревнивост. Милионерът осъзнал превъзходството си и незабавно й сложил цялостен лист с условия, с цел да я одобри назад.

Христина би трябвало освен да преглъща импулсите си да му прави забележки за непознати дами, само че и да съблюдава много забрани. Не бива да му рови в телефона, нито да следи кореспонденцията му, както и да го дебне и да прави опити да подпитва приятелите му. Как ще се показа ексгимнастичката още не се знае, само че към този момент тя била съгласна да играят по новите правила на Лазгин.

С приятелки даже споделила, че ще се промени, щяла да разреши кръшкането, с цел да й е мирна главата и да има кой да я устоя.

Витанова и Маджид имат връзка към този момент трета година и не крият възприятията си един към различен. Той обаче е привикнал на внимание от повече дами, а към този момент не счита напълно да приключва ергенския си метод на живот.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР