Христина Балинска вече не е част от телевизията, Натали Трифонова

...
Христина Балинска вече не е част от телевизията, Натали Трифонова
Коментари Харесай

Баджак Ти Ви изрита първата си синоптичка, залага на свежи баджаци

Христина Балинска към този момент не е част от малкия екран, Натали Трифонова й взе хляба. Ръководството на Би Ти Ви приключи контракта на първата си синоптичка. От 1 януари ветеранката Христина Балинска към този момент не е част от малкия екран, в която представяше прогнози за времето в последните 18 години.

Решението за отстраняването било взето от началника на отдел „ Новини, настоящи излъчвания и спорт” Венелин Петков. В средата на декември някогашният водещ на централната новинарска емисия и сегашен тв началник извикал в кабинета си Балинска и й съобщил, че е заставен да я освободи от работа. Петков обяснил на Христина, че в последно време имала най-нисък рейтинг от всички синоптици в малкия екран и по тази причина се налагало да бъде съкратена точно тя.
„ Имаме щат единствено за трима метеоролози. Затова един трябваше да си тръгне. Остават Емил Чолаков, който е и новият началник на екипа синоптици, както и Натали Трифонова и Стаси Цалова”, споделиха източници от медията.

В нюзрума на Би Ти Ви разясняват, че хлябът на гонещата 50-те Христина е бил изяден най-много от ослепителната Натали Трифонова. Тя стартира работа доскоро повече от година като заместничка на забременялата Стаси Цалова. След като българската японка роди и се върна на работа, началниците на първата частна медия взели сложното решение да освободят старата Балинска, вместо да се лишават от високо рейтинговата хубавица Натали, написа "Уикенд ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР