Христиана, приказката приключи, но животът ти продължава“. С тези думи

...
Христиана, приказката приключи, но животът ти продължава“. С тези думи
Коментари Харесай

Шок в „Ергенът“! Алек изгони „кюстендилската Мадона“

„ Христиана, приказката завърши, само че животът ти продължава “. С тези думи водещият Наум Шопов отпрати детската психоложка Християна вечно от риалитито „ Ергенът “.

В следващата гала на розите ергенът Алек изненадващо изгони Христиана, която се самопровъзгласи за „ кюстендилската Мадона “ и стана известна с паметните си лафове: „ Ше те за’апа по-късно! “, „ Само глей мача “.

Физиономията на кюстендилската мома бе толкоз учудена, че личеше, че тя въобще не е очаквала толкоз скоро да отпадне от борбата за сърцето на Алек.

„ Доброто спечелва и злото си отиде “, пък сподели по този мотив юристката от Бургас Силви, която през цялото време не се понасяше с „ кюстендилската Мадона “. Двете на няколко пъти влязоха в съществени разпри и си размениха тежки обиди.

Изгонването на устата детска психоложка бе още по-изненадващо, тъй като тъкмо в този епизод тя си поговори повече с ергена Алек и двамата даже размениха първата си, въпреки и плаха, целувка. 

Христиана бе една от най-ярките  участнички през третия сезон, както и водач на едната група от девойки в сантименталното риалити. След напускането й нейната група остана без водача си и по всичко си проличава, че ще следва прегрупиране на позициите в „ Ергенът “.

В обществените мрежи множеството почитатели са удовлетворени от решението на Алек да изгони точно устата детска психоложка. Повечето мнения показват мнение, че е било извънредно време да се стигне до тази стъпка, тъй като Християна всявала единствено ужас и правела кавги в имението.

Не липсват и отзиви на фенове, които считат, че с напускането на мис „ Ше те за’апа “ предаването единствено губи и ще последва огромна досада.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР