Христиан Ненов е едва на 20, а предизвика много вълнения

...
Христиан Ненов е едва на 20, а предизвика много вълнения
Коментари Харесай

Участник в „Гласът на България” направи неочаквано признание за Михаела Филева

Христиан Ненов е едвам на 20, а провокира доста безредици измежду треньорите в „ Гласът на България” в ефира на bTV. Първо те се обърнаха незабавно на осъществяването му по време на кастингите на мрачно, след което Михаела Филева, в чийто тим той попадна, го избра на първия му музикален двубой пред Мишел Йорданова.

Христиан е родом от Варна, само че сега живее в Северна Ирландия, с цел да оказва помощ финансово на фамилията си. Участието в „ Гласът на България” за него е опция да сбъдне фантазиите си, както и късмет да се прибере назад в България при фамилията си.

- Откъде пристигна желанието за „ Гласът на България”?
- Истината е, че не съм имал желание да се протоколирам, случи се безусловно в последния миг. По това време живях в Северна Ирландия, а приятелката ми си беше в България. Един другар ми беше писал, че се е записал в предаването, а аз дори не знаех, че ще има такова, тъй като бях спрял да проследявам българската телевизия за известно време. Предположих, че в случай че се запиша, бих имал повече време за фамилията си и приятелката ми. След към два месеца към този момент бях в България.

- Изненадва ли те това, което ти се случва досега във формата. Всички треньори се обърнаха незабавно на осъществяването ти по време на кастингите на мрачно! А в този момент и Михаела Филева избра теб в дуелите.
- Мислех, че някой ще се обърне на осъществяването ми, само че даже не допусках, че всички ще го създадат. Много ме изненадаха и развълнуваха. Изненадах се ужасно доста и че стигнах до тук, тъй като концепцията ми беше просто да се върна в България поради приятелката си. Но доста се веселя, че продължих и хората реагират по този метод.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР