Хресваш си много някой, знаеш, че и той или тя

...
Хресваш си много някой, знаеш, че и той или тя
Коментари Харесай

7 начина да го накараш да ревнува

Хресваш си доста някой, знаеш, че и той или тя те харесва, обаче нещо все не се получава. Защо? Обикновено тази обстановка е тъй като един от двамата си пада малко интроверт и е допустимо да го е позор или да чака ти да направиш първата стъпка. Тук на помощ идва положителната остаряла ревнивост. При всички го има правилото, че каквото не можеш да имаш, го искаш още повече. Плюс това, за какво да не го/я накараш да види какво може да изгуби, с цел да вземе да се осъзнае най-сетне? Ето 7 елементарни метода да го направиш, без това да има негативи или да не вземеш да минеш границата.

1. Изглеждай идеално всякога
Удобната огромна и доста остаряла тениска е супер, когато си у дома, само че не си позволявай да си с нея на открито. Момичета, постарайте се косата, гримът и хубавите облекла да са съвършени. Така ще изглеждате все едно просто си ходите по този начин всеки ден. По този метод ще привлечете вниманието и ще накарате другият да ви желае още повече.

2. Изглеждайте занимателни
Докажете, че можете да се оправяте идеално и без някой до вас. Бъдете обществени, говорете си с всички, бъдете занимателни и в резюме покажете, че сте супер и несъмнено не сте за изпускане. Ако учите в едно учебно заведение, дано ви се възхищава и какъв брой добре се справяте по предметите. В тези моменти е значимо да се види, че и другите ви се възхищават.

3. Не бъдете налични
Цялата игра с „ няма да пиша първа/първи “ може да е в действителност доста тъпа, само че в реалност ще ви свърши идеална работа. Понякога да не бъдете постоянно онлайн и разполагаем ще накара обектът на вашите благосклонности да ви желае още повече. Ако се засечете, поздравете го обикновено и си продължете да вършиме това, което ви е по проект.

4. Уверете се, че той/тя знае, че имате другари от другия пол
Всички изпитват ревнивост, когато видят момичето или момчето, което харесват с друг/друга. Ако изглеждате и по този начин, все едно ви смъкват, още по-добре. Внимавайте с тази част, тъй като не би трябвало да се вижда, че и вие имате интерес към другия човек. Дръжте се добре, само че никога не се сваляйте доста, с цел да не се откажат от вас.

5. Флиртувайте
Тънката граница сред флирт и явна свалка е доста, доста тънка и би трябвало да внимавате да не я прекрачите. Покажете, че имате и други варианти, само че вие някак си не сте чак толкоз заинтригувани от тях.

6. Бъдете тайнствени
Не е добре да разказвате всичките си секрети и всичко, обвързвано с вас, незабавно. Трябва да бъдете забавни и да създавате желанието в другите да се сближат с вас. Не казвайте и всичко, което мислите, оставете другия да гадае малко и да се чуди. Така ще задържите интереса към вас за по-дълго време.

7. НЕ правете първата крачка, в случай че не сте сигурни, че ви харесват
Ако прекомерно дълго не показвате, че въпреки всичко имате някакъв интерес, можете да разубедите другия. Правете каквото би трябвало, само че внимавайте да не го/я отблъснете. Идеята е да поиграете малко на „ криеница “, само че в последна сметка да станат нещата, не да го/я откажете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР