Хранилката на Лукойл се оказва много голяма. На нея има

...
Хранилката на Лукойл се оказва много голяма. На нея има
Коментари Харесай

Делян Добрев: На хранилката на “Лукойл“ има членове на кабинета и министри

" Хранилката на " Лукойл " се оказва доста огромна. На нея има ръководители на ПГ, членове на кабинета и министри ", това съобщи депутатът от ГЕРБ Делян Добрев в отговор на изказването на ПП-ДБ от по-рано през днешния ден. 
Прочетете още
Коалицията съобщи, че е против свикването на изключително съвещание в Народното събрание на следващия ден за възможното превъзмогване на ветото на президента върху Закона за енергетиката. Причината - към момента България е в предизборна акция.

Добрев сподели документ, който гласи, че от 31 октомври тази година държавното управление би трябвало да стартира да събира пари от " Лукойл ". Депутатът от ГЕРБ сподели, че това би трябвало да бъдат близо 3 млн. лева дневно и да ги разпределя на хората по стратегия. 

" Това са въпросните 73 стотинки. Ето тези текстове не желаят сътрудниците ръководещи да одобряват, тъй като те нарушават финансовия интерес на " Лукойл " и то с 3 млн. лв. дневно ", сподели още Добрев. 

Делян Добрев напомни законът, който бе признат януари месец и гласеше, че " Лукойл " би трябвало да внася 70% от облагата във фонда за енергийна сигурност. От този фонд средствата би трябвало да се връщат на българските жители. 

" На всички нас, които плащаме по три лв. и към този момент над три на бензиноколонката ", разяснява депутатът от ГЕРБ. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР