Храненето за Путин е изпитание и в същото време риск

...
Храненето за Путин е изпитание и в същото време риск
Коментари Харесай

Украйна 24: Путин има дегустатор на отрова, който опитва храната му пред него

Храненето за Путин е тестване и в това време риск от гибел (той по този начин смята). При никакви условия президентът на Руската федерация няма да бъде първият, който да опита храната си, която основният готвач му е приготвил в самостоятелната президентска кухня, написа " Украйна 24 ".

Путин има дегустатор, който известно е именуван " дегустатор на отрова ". Всеки ден вкусва храна пред Путин. След това Путин изчаква няколко минути и вижда дали служащият демонстрира признаци на отравяне. Такъв е животът на президента на Руската федерация - да яде след другите!

Нищо чудно за какво Путин закусва в 12:00ч. Интересното е, че по това време той се настройва за " последния път ", в който ще яде храна или препрочита наследството.

За закуска Путин яде каша (не обича овесена каша, само че няма да откаже елда и овесени ядки), извара с мед и плодове. Пие сурови пъдпъдъчи яйца, които се предлагат на отслабнали хора след боледуване. Не пие кафе, избира да пие китайски зелен чай. Интересното е, че той пие, с цел да успокои нервната си система.

Обядът и вечерята са несистематични хранения. Менюто е уравновесено: със зеленчуци и агнешко месо или риба.

Според някогашната му брачна половинка Людмила Путина, потвърден метод да привлечете вниманието на диктатора е да оставите чаша кисело мляко на кухненската маса. Путин обича и млякото, което беше видяно в хладилника на резиденцията му Ново-Огарьово. Опаковката на съветската марка " Простоквашино " се появи в сюжет, сниман от канала NTV. Украинците пренебрегват продуктите на марката след нахлуването от Руската федерация.

" Путин не крие любовта си към домашните артикули. Е, най-малко някой може да си ги разреши в Русия, поради курса на рублата ", написа още " Украйна 24 ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР