Храната в самолета не винаги е апетитна и понякога може

...
Храната в самолета не винаги е апетитна и понякога може
Коментари Харесай

Хората се раздират от етикета на храната в самолета, тъй като един пътник маркира плодовия навик като „груб“

Храната в самолета не постоянно е апетитна и от време на време може да си носите лична – само че има някои закуски, които са по-неприятни за ястие полет от другите.

Освен в случай че не летите в бизнес класа, летите на полет на дълги дистанции или желаете да платите изнудващи цени на самолета, доста хора носят лична храна за закуска. Независимо дали става въпрос за торбичка чипс, сладкиши или сандвич, напълно зависи от вас какво ще донесете.

Но това не значи, че другите няма да ви съдят за това, което хапвате, тъкмо до тях. Може би бихте желали да помислите за по-малко люти храни за ястие, с цел да избегнете ядосаните погледи от индивида до вас, само че има една закуска, която в действителност има разнообразни отзиви - и може да ви изненада.

Един човек отиде в Reddit, с цел да зададе въпроса: „ От любознание, жестоко ли е да се белят портокали по време на полет? “ - и стартира голям спор, който евентуално не са очаквали. В друга тематика на уеб страницата на форума те също прибавиха, че " обожават " миризмата на цит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР