Храната, която получаваме от социалния патронаж, всеки ден е еднаква.

...
Храната, която получаваме от социалния патронаж, всеки ден е еднаква.
Коментари Харесай

От читателите: Защо дават една и съща храна от социалния...

Храната, която получаваме от обществения патронаж, всеки ден е идентична. Качеството също не се трансформира, а то е в действителност ниско. Хранят ни с една и съща чорба - или е с ориз, или със спагети или фиде. Второто ядене е парче мазно месо, което е приготвено в брашнена каша. Предполагам, че по този начин е най-лесно да се сготви месо. След това, в случай че го оставиш един ден в хладилника, на другия го намираш потънало в тлъстина.

Аз нормално тогава го мятам - то не става за ястие. Преди няколко седмици покачиха цените за храната, която получаваме. Досега плащахме по 37-38 лв., а в този момент към този момент по над 40 лв.. Не смеем да се оплачем. Една жена преди време се оплака и към този момент не получава храна от обществения патронаж.

Преди дадоха обещание, че на всеки 6 месеца ще вършим анкети, където ще споделяме какво ни харесва и какво не. Направиха единствено една преди години и повече в никакъв случай не повториха. Говорили сме с хора от други градове. Там храната е доста по-разнообразна. Разказаха ми, че там дават даже такива ястия като пълнени чушки, руло или сърми. Защо тук не дават такива ястия, а би трябвало да ядем единствено едно и също?
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР