Храната е основното перо в бюджета на българските домакинства. Ако

...
Храната е основното перо в бюджета на българските домакинства. Ако
Коментари Харесай

Искате ли да давате два пъти по-малко пари за храна? Последвайте тези 3 съвета

Храната е главното перо в бюджета на българските семейства. Ако оставяте половината си заплата в супермаркета, само че ви се желае да измененията това, вслушайте се в препоръките на Стив и Анет Економидес. Те са написали цяла книга по тематиката по какъв начин да съкратим разноските за храната на половина.

Двойката показва, че с помощта на деликатно обмисляне те пазарят цялата храна, нужна им за месеца, единствено с едно посещаване на два супермаркета, като за това им трябват четири часа. Ето какво поучават те:

1. Планирайте храненията си

Планирането нацяло месечно меню може да звучи обезсърчително, само че в случай че желаете да намалите сметката си за храна на половина, това е методът да го извършите. Започнете със седмично обмисляне и увеличавайте интервала. Ако ходите до магазина без лист, значи е време да преосмислите тактиката си.

Добре е да ревизирате преди извършване на покупки с какво разполагате у дома и какво ви е належащо, по-късно да си съставите лист и да се въздържате от импулсивни покупки в магазина.

2. Пазарувайте от промоции

Използвайте брошурите на магазините, с цел да следите промоциите им. Така можете да се сдобиете с нужните ви артикули на много по-ниска цена. Купуването на по-големи количества понижени артикули ви оказва помощ да разполагате със зареден килер и фризер и да се възползвате от по-евтини артикули.

Третият съвет
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР