Храна, ток и вода - за сметки и битови нужди,

...
Храна, ток и вода - за сметки и битови нужди,
Коментари Харесай

За какво харчи парите си българинът?

Храна, ток и вода - за сметки и битови потребности, българинът харчи най-вече от средствата си. Според един от отчетите на Евростат, приблизително по 19.5% от разноските ни отиват за хранителни артикули и безалкохолни питиета.

Почти същото количество от бюджета се отделя за сметки и поддръжка на дома. Оказва се още, че огромна част от парите ни се харчат за газ или други горива. Около 14% от изкараната заплата в семейството отива за превоз и напредване.

Високите цени на горивата и на градския превоз обаче съвсем непрестанно се трансформират, което от време на време се отразява доста на плануваните средства.

Разходите за мебели и друго обзавеждане на дома гълтам към 5 на 100 от бюджета на българина.

За цигари и тютюневи произведения харчим приблизително по 3.3 на 100, а малко над 1.6 % от извоюваното даваме за алкохол.

Сред останалите разходи са парите, дадени за облекла, обувки и телекомуникации.

На този декор цените непрестанно порастват, а с тях и разноските. Прогнозите за идната година сочат скок на месото и хляба. На места у нас се възнамерява повишаване на водата (и не само), което в допълнение оскъпява метода ни на живот.

Истината е, че парите в никакъв случай не са задоволителни, изключително и с настъпването на коледните празници. Приготовленията, свързани с трапезата и подаръците в допълнение утежняват джоба.

В тези моменти е належащо да се помогне на хората в потребност и да се вдъхне оптимизъм. Такава е и задачата на марката CreDirect. Именно гъвкавите и модерни решения за онлайн кредитиране се стичат на помощ при сходни финансови усложнения.

CreDirect е млада марка, която набира скорост в бранша на небанковите финансови институции.

Усилията ѝ са свързани с рационализиране на процесите за онлайн кредитиране. Брандът бързо печели доверието на нови клиенти, като сигурен сътрудник в сложни финансови обстановки.

С динамични темпове и иновативност за по-малко от 2 години, марката си завоюва постоянни позиции измежду конкуренцията в сектора.

„ Пари когато и да е “ е обръщение, в което се крие фирмената политика на CreDirect. Стремежът на марката е да бъде правилен и леснодостъпен асистент в разрешаването на проблеми посредством разпределяне на напълно онлайн заеми. Основен приоритет на CreDirect е навреме и дискретно да дава отговор на потребностите на всички свои клиенти.

Компанията насочва своите старания в усъвършенстване на процесите за онлайн кредитиране. От друга страна CreDirect е марка, която концентрира напъните си в създаване на кредитни артикули, подобаващи за разрешаването на най-различни финансови проблеми.

Парите са нужен запас за всеки, по тази причина и марката се стреми да спомага за намирането на самостоятелно решение за всяко финансово усложнение.

Например продуктите „ Кредит до заплата” и „ Потребителски кредит”, които са двата типа предлагани заеми, са създадени напълно в услуга на потребителите, тъй че да са гъвкави и комфортни. „ Кредит до заплата” включва до 600 лева за период от 14 до 30 дни, а „ Потребителски кредит” - до 3000 лева за период от 2 до 18 месеца.

За задачите на бизнеса си, марката вкарва и новаторски развой за кандидатстване в уеб страницата, без да е належащо визитата в офис.

CreDirect е първата марка, която дава опция за следене на целия развой онлайн - от поръчката на заема до неговото утвърждение. Услугата се състои от 5 бързи стъпки, които елементарно могат да бъдат следвани на уеб страницата www.credirect.bg и дават информация за всеки един стадий от процедурата.

Първо е кандидатстването, за което е нужно да се попълнят персонални данни. Следва удостоверение посредством СМС. След доказана поръчка следва позвъняване. След това екип от кредитни специалисти обработва данните и се получава решението за желаната сума.
Краткият утвърдителен интервал е обезпечен.

CreDirect дава и опция за следене статуса на кредитната поръчка. Междувременно клиентите сами дефинират периода за връщане на сумата.

С изискванията, които предлага, CreDirect е приближен сътрудник в сложни финансови обстановки. Брандът обезпечава способена консултация и елементарен достъп до пари, които постоянно са нужни. А удовлетворението на клиентите е най-големият тласък за израстване и рационализиране на марката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР