HR екипът на Видеолукс Холдинг“, част от който са пазарните

...
HR екипът на Видеолукс Холдинг“, част от който са пазарните
Коментари Харесай

„Видеолукс Холдинг“ получи отличие на Годишните HR награди на БАУХ

HR екипът на „ Видеолукс Холдинг “, част от който са пазарните водачи Технополис и Практикер, получи влиятелна премия за реализирането на начинания и събития, ориентирани към благополучието на чиновниците в фирмите по време на Годишните HR награди на Българската асоциация за ръководство на хора. Екипът съумя да се отличи измежду други шест номинирани компании и да вземе почетната статуетка в категория „ Най-добър HR екип “. Той съумя да изпъкне като потвърдил се екип със своята работа, която обгръща голям мащаб, знание и експертиза по процесите, касаещи човешките запаси в фирмите.  

.

Проектите, осъществени през 2023 година, обгръщат разнообразни вътрешни спортни събития и обществени начинания, посредством които се дава опция на общо над 4 000 служителя на и Практикер в цялата страна да реализират баланс сред професионален и персонален живот.

 

Екипът на „ Видеолукс Холдинг “ съумя да показва високо равнище на професионализъм и подготовка при правенето и въвеждането на HR тактиката за ангажираността на чиновниците в организацията. Поставянето на цели като основаване на спокойна работна среда, ангажираност, създаване на сплотени и ефикасни екипи, бяха главните цели в работата на HR екипа през 2023 година за чиновниците на централния офис и магазинната мрежа на Технополис и.

 

Чрез Конкурса за Годишните HR награди на БАУХ, HR гилдията в България отличава най-иновативните и сполучливи HR практики, припознати за скъпи от бизнеса, обществото и хората. Тазгодишното издание на премиите позволи до заключителен стадий на оценка 50 кандидатури в 9 категории, като сложи рекордно висок брой на участниците, по отношение на кандидатурите за 2022 година, които бяха 35.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР