HP представи в платформата Adobе MAX най-мощния хибриден настолен компютър,

...
HP представи в платформата Adobе MAX най-мощния хибриден настолен компютър,
Коментари Харесай

HP побра работна станция в таблет

HP показа в платформата Adobе MAX най-мощния хибриден настолен компютър, планиран да отговори на потребностите от продуктивност и подвижност на актьори, дизайнери и експерти в региона на цифровите изображения. Така те би трябвало да употребяват цялостния потенциал на Adobe Creative Cloud и други професионални приложения. Хибридната работна станция HP ZBook x2 усилва продуктивността и дава независимост на цифровите създатели и разказвачите на истории да работят, където и когато ги осени вдъхновението.

 1

Преобразяването на хибридните компютри на HP стартира по-рано тази година с представянето на HP Spectre x2 и HP Elite x2. С днешното показване на HP ZBook x2 компанията затвърждава своите позиции в областта на персоналните компютри, като разгласи началото на нова епоха за хибридните устройства, които оферират превъзходна продуктивност, грациозност и успеваемост.

Гуен Кобъл, шеф „ Работни станции, тънки клиенти, търговски и пазарни решения “ на HP Inc. за Европа, Близкия изток и Африка, разяснява, че HP ZBook x2 дава идеалния инструмент за ускорение на креативния развой.

HP ZBook x2 обезпечава на дизайнерите четириядрен Intel Core процесори, два пъти по-голяма памет от други хибридни компютри и NVIDIA Quadro Graphics, която обезпечава 73% по-високо графично показване в съпоставяне със Surface Pro 4. Тихата охлаждаща система с двоен вентилатор е създадена за дейно изстудяване на мощната графична карта и процесора. За да отговори по-точно на потребностите на креативната общественост, в това число на потребителите на Adobe, HP също по този начин създаде персонализирани HP бързи клавиши, предоставящи 18 удобства за икономисване на време.

 2

Към момента HP ZBook x2 е най-многофункционалният хибрид на НР и работи в четири режима: преносим компютър, хибрид, свързан и таблет. В режим преносим компютър HP ZBook x2 е мощна мобилна работна станция с клавиатура, подсилена от HP ZBook Studio.

В хибриден режим той разрешава на потребителите да творят на таблетите си с най-точната и изразителна химикалка на HP, като в същото време имат цялостен достъп до всички бързи клавиши с Bluetooth клавиатурата.

В свързан режим HP ZBook x2 може да зарежда два спомагателни 4K екрана или общо пет екрана по едно и също време.

В режим таблет конфигурацията поддържа цялостна графична продуктивност, която разрешава на потребителите да уловят концепциите си с мощната NVIDIA 3D карта.

 3

Използвайки писалката на HP ZBook x2, основана на технологията Wacom EMR, потребителите могат да творят безусловно без спиране, защото не се нуждае от зареждане. Тя реагира неотложно на всяко естествено придвижване на ръката на художника и има 4 096 равнища на сензитивност на натиска на писеца с разнопосочни благоприятни условия за надолнище, както и специфична гумичка за заличаване.

HP ZBook x2 разполага с HP Sure Start Gen311 за BIOS отбрана, TPM 2.0 за хардуерно основано криптиране, сигурни способи за засвидетелствуване посредством Smart Reader и Client Security Suite Gen312.

HP ZBook x2 предлага преносимост и продуктивност, вградени в стабилен корпус от алуминий и магнезий, с тегло, започващо от 1.6 кг и дебелина от 14.6 мм в режим таблет, и тегло от 2.2 кг и дебелина от 20.3 мм в режим преносим компютър. Хибридната станция има 14-инчов екран с 4K мултитъч екран, а по желание може да бъде оборудван и с 10-битов HP DreamColor екран с един милиард цвята, калибриран до 100% от Adobe RGB. Най-новата хибридна разработка на HP има до 10 часа живот на батерията за оптималната работливост, а при зареждане тя доближава до 50% единствено за 30 минути.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР