HP представи новите серии HP LaserJet Pro M15 и M28

...
HP представи новите серии HP LaserJet Pro M15 и M28
Коментари Харесай

HP представя най-малкия в света лазерен принтер в своя клас

HP показа новите серии HP LaserJet Pro M15 и M28 – най-малките в света лазерни принтери в този клас, създадени в поддръжка на дребния бизнес, които дават опция за бърз и работлив щемпел и са идеални за всяко пространство.

Бизнесът се развива и пораждат нови благоприятни условия. Според Световния Икономически Форум (WEF) дребните бизнеси образуват до 99% от частния бранш в Обединеното кралство, а в Китай микро и дребните сдружения, плюс самоосигуряващите се бизнесмени, съставляват 94.2% от всички компании в страната.

„ Икономиката на микро бизнесите в никакъв случай не е била по-силна и през днешния ден бизнесмените търсят по-малки по мярка артикули, които да заемат по-малко място и да работят добре “, разяснява Премал Кази, Директор на Решения за дома/Микро решения в HP Inc. “Ние проектирахме нашата нова LaserJet Pro линия да бъде лесна за приложимост, със съобразени размери и налична цена, с цел да им дадем опция те да се концентрират по-успешно върху ръководството на бизнеса си, без значение дали това се случва от домакински офис, споделено работно пространство или в придвижване. “

Най-малкото хардуерно устройство с оптималната работливост

30% по-малки от предходното потомство, принтерите HP LaserJet Pro M15 и M28 са високи колкото общоприет размер молив или междинен размер смарт телефон. Принтерите разполагат с грациозен стилен дизайн, който се вписва на всички места.



Дори с този стилен размер, новите LazerJet Pro могат да печатат със скорост от 18-19 страници в минута, позволявайки на потребителите бързо да завършват планове с къси периоди.

Лесно мобилно печатане с HP Smart App

Принтерите HP LaserJet Pro M15 и M28 разрешават на мобилните експерти да печатат елементарно бизнес документи и да сканират в придвижване – всичко това през смарт телефон или таблет. HP Smart App е проектирана, с цел да управлява изцяло всеки принтер посредством смарт телефон, предлагайки лесни и бързи настройки, бързо сканиране в облака и опция за поръчване на консумативи по-лесно от всеки път и виртуален щемпел от всякъде3. В допълнение към HP Smart App, новите лазерни устройства също по този начин поддържат и Apple AirPrint; Гугъл Cloud Print, Mopria и Wi-Fi Direct.  

Качествен лазерен щемпел

Най-малкият HP принтер в своя клас е също и с най-ниска цена, позволявайки на потребителите с микро бизнес да икономисват пари, без компромис в качеството и предстоящата надеждност от водача в промишлеността.

Принтерите са интуитивни, с банален дизайн и автоматизирано пестят сила, с помощта на HP Auto-on/Auto-off технологията. В допълнение, авансово заредените касети оказват помощ на потребителите да получават качествени документи, незабавно щом разопаковат своя принтер.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР