Hotnews.bg разкри кой е тайнственият младок, с който Мария Силвестър

...
Hotnews.bg разкри кой е тайнственият младок, с който Мария Силвестър
Коментари Харесай

Hotnews.bg разкри гаджето на Мария Силвестър

Hotnews.bg разкри кой е тайнственият младок, с който Мария Силвестър към този момент не крие връзката си. Роденият през 1994 година Михаил Пенев е цели 17 години по-млад от водещата, само че надали единствено това е повода тя да го крие. Все отново няма по какъв начин да не отбележим, че красивата водеща по нищо не отстъпва на много по-младата си обич.

Разликата във възрастта им е една от рекордните в светските среди, тъй като разликата сред Гала и Стефан е 11 години, Камелия и Цветин ги разделят 8 години в интерес на мъжа, а Жени Калканджиева е кака на Тачо отново с 11 години. През март Пенев ще чества 26 рожден ден. Според негови познати другояче здравият и мощен юноша няма един работен ден зад тила си, само че си живее добре с парите от наследството на татко си.

Много татуираният мачо обича пътуванията и лъскавите коли и има брат, който учил във Англия. Негови познати, на които Hotnews.bg не смее да има вяра, настояват, че е имал бурна младост и много алъш-вериш с полицията за шофиране без брошура, приложимост на неразрешени субстанции, потребление на непознати персонални документи. Бил добре прочут на ченгетата в столичното 4-то районно ръководство, издават още приятелите му, чиито думи няма по какъв начин да потвърдим.

Днес обаче Пенев се е кротнал. „ Добре че получи завещание от татко си, другояче още щеше да прави дребни престъпления”, уверени са другари на новото гадже на Мария Силвестър. Hotnews.bg на драго сърце ще разгласява и мнението на самия Михаил Пенев.

фотография:инстаграм мария силвестър
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР