Hotnews.bg припомня, че фолкаджийката имаше здравословни проблеми и на няколко

...
Hotnews.bg припомня, че фолкаджийката имаше здравословни проблеми и на няколко
Коментари Харесай

Галена: Пожелам си здраве

Hotnews.bg напомня, че фолкаджийката имаше здравословни проблеми и на няколко пъти анулира участия мината година. Според слуховете те се дължат на инжекциите за диабетици, с които тя възвърна съвършената си фигура откакто прекара коронавирус и внезапно изпълня. Днес обаче изпълнителката е по-слаба от всеки път и не крие фигурата си, като залага на все по-секси тоалети.

Една от първите колежки, която се регистрира с поздравления, бе Преслава. Враждата сред двете стана именита, само че през днешния ден те поддържат естествени професионални връзки. Преси също желае здраве, до момента в който надалеч по-многословни са Тони Стотаро, на чиито концерт преди дни Галена стана най-коментираната участничка: " Гордея се, че те познавам, цветущ рожден ден, здрава и щастлива бъде ", написа Стораро на шльокавица, с цел да удостовери слуховете, че не знае български. Николета Лозанова пък й пожелава да не губи купонджийския си дух, до момента в който Есил Дюран натъртва на пожеланията за огромни подиуми.
Реклама
Фенове на Галена зад океана пък разкриха, че на централния площад в Ню Йорк " Таймс скуеър " също е била излъчена честитка за празника на нашенката. Видеата, които се демонстрират на голям екран на една от постройките на пъпа на Голямата ябълка, са платени и за никой заможен не е проблем да го видят милионите туристи, окупирали центъра.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР