Хотелският комплекс Сънсет Ризорт е затворен от края 2022 г.

...
Хотелският комплекс Сънсет Ризорт е затворен от края 2022 г.
Коментари Харесай

Изоставеното „Холандско селище” в Поморие се разпада

Хотелският комплекс „ Сънсет Ризорт ” е затворен от края 2022 година и никой не го поддържа 

Огромният хотелски комплекс „ Сънсет Ризорт ” в Поморие, който бе затворен в края на 2022 година, е почнал да се разрушава, оповестява Николай Андреев, който ни изпраща фотоси за рубриката ".

На кадрите е запечатана фасадата на постройката, която е почнала последователно да се разпада. Неясно е какво е естеството на материала, който се рони от лицето на постройката, само че под падналите части се вижда железна структура, евентуално водосток, или вентилация.

Познатият като „ Холандското населено място ” хотелски комплекс, когато бе в пика си преди няколко години, разполагаше с близо 3000 кревати и бе неизменима част от туристическия образ на Поморие. Проблемът, който продължаваше минимум 5 години, се състоеше в това, че притежателите на жилища в постройката бяха влезнали в спор със притежателя на комплекса, който след това прерастна във война. Стигна се до там, че на терен бе извикана евродепутатката Клер Дейли, с цел да брани ползите на притежателите на жилища.(ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Причината бе, че въпросните - главно ирландци и руснаци не бяха съгласни с политиката на комплекса по отношение на сметките за ток и вода, както и високите такси за поддръжка.

По този метод най-красивият допреди 10-ина години комплекс по Южното Черноморие се трансформира в нереален палат. Лошото за локалния бизнес е, че се намира на самия вход на Поморие и отблъсква с разрушителната си визия.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР