Хотелската верига Accor Group, която е собственик на хотелите Novotel

...
Хотелската верига Accor Group, която е собственик на хотелите Novotel
Коментари Харесай

Собственикът на Novotel и ibis отваря нов хотел в столичния Лозенец

Хотелската верига Accor Group, която е притежател на хотелите Novotel и ibis в София, ще отвори първия си обект под марката MGallery в столицата. Групата е подписала контракт за франчайз със притежателя на сегашния хотел " Мезон " в града. Той се намира наоколо до болница " Токуда " и комерсиалния център Rainbow Plaza. Преди време същата постройка беше хотел под марката на Park Inn by Radisson.

Със сключването на франчайза сред Accor Group и сегашния притежател на хотела " Грийнвил България " ЕООД постройката ще бъде актуализирана и ще бъде отворена още веднъж през 2021 година.

След обновяването на хотела той ще разполага с 96 стаи вместо със сегашните 77 такива. Също по този начин той ще има СПА и уелнес зони, включващи и басейн, както и пространство за срещи и събития.

" Бъдещият хотел MGallery е част от тактиката ни да обогатим опциите за настаняване в столицата на България и да предлагаме на нейните гости все по-богат избор сред хотели от нашите международни марки ", показва Каталина Тома, която е шеф " Развитие " в Accor за районите Румъния, България, Молдова и Чехия.

Марката MGallery участва допълнително от 100 дестинации по целия свят, в това число в Източна Европа и градове като Прага, Будапеща, Краков, Вроцлав и Тарчин покрай Сараево. Първият обект под тази марка у нас следва да отвори в Пловдив.
 Orbis прави нов първокласен хотел в Пловдив
Orbis прави нов първокласен хотел в Пловдив

Той ще отвори порти през идната година и ще разполага с 60 стаи и жилища

През предходната година от Accor оповестиха, че ще отворят хотел MGallery в града, като той би трябвало да проработи през второто тримесечие на годината. Той се намира наоколо до Стария град и разполага с 40 стаи и жилища, както и със спа и конферентни зали.

Собственикът на хотел " Мезон " в София - " Грийнвил България ", е част от инвеститорска група, която се занимава с ръководството на недвижими парцели, първокласни хотели и курорти. Инвестициите на групата са главно в първокласни хотели, ситуирани в Югоизточна Европа и най-много на гръцкия пазар.

Accor ръководи над 5000 хотелa в 110 дестинации по света. Компанията е стратегически сътрудник на Orbis Group като двете ръководят над 130 обекта на пазарите в Централна и Източна Европа (ЦИЕ). У нас това са ibis, намиращ се до Летище София, както и Novotel на бул. " Цариградско шосе ".

През предходната година от групата оповестиха, че ще отворят още един хотел в София под марката ibis Styles наоколо до съществуващия Novotel.

 Собственикът на ibis и Novotel в София отваря трети хотел в столицата
Собственикът на ibis и Novotel в София отваря трети хотел в столицата

Той ще се намира на бул. " Цариградско шосе " и ще проработи през 2021 година
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР