Хотелите за кучета в Пловдив и областта са с почти

...
Хотелите за кучета в Пловдив и областта са с почти
Коментари Харесай

През празниците: Хотелите за кучета в Пловдивско са с почти запълнен капацитет

Хотелите за кучета в Пловдив и региона са с съвсем напълнен потенциал за празниците. Това демонстрира инспекция на TrafficNews за интервала от 23 декември до 2 януари. Медията ни насочи питане към няколко места за настаняване за домашни любимци в региона, а мотив за това е, че огромна част от хората вземат решение да отпразнуват празниците отвън града, на хотел, както и в чужбина. Разбира се не всички имат опция да оставят любимците си на близки или другари , които да ги гледат до момента в който отсъстват.
Прочетете още
Настаняването ни с куче в хотел съдържа и условия, за разлика от хижите, в които по-често е разрешен престоят с четириного. В множеството хотели не е разрешен престоят с домакински любим, като в противоположен случай има наложителна такса за куче , без значение от килограмите му.

В някои случаи таксата за нощувка на куче е сходна с тази за нощувка на човек. Някои от уеб страниците за настаняване имат варианти за избор на местоположения, в които разрешават кучета. Има и фейсбук група " Хотели, в които позволяват с домашни любимци ", в която стопани на животни споделят отзиви, опит и рекомендации за разнообразни места за настаняване, както и за местата, предопределени за кучета. 

Ако нямаме никаква опция различен да поставя грижи за домашния ни любим през празниците, то точно тук идва нуждата от хотел за кучета в този интервал. 



В местата за настаняване на кучета обявиха пред медията ни, че притежателите на кучета би трябвало да носят със себе си паспорт на домашния си любим, който да съдържа годните имунизации и нужното обезпаразитяване.

Проверката ни демонстрира, че в четири от пет хотела за кучета в региона, местата бяха изцяло заети. Единствено в едно от местата имаше опция за приемане на четириного, само че при изискване, че то е сред 3 и 4 кг, както и да бъде неагресивно и социализирано с други кучета.

Цената пък, за която можете да си позволите тази услуга е сред 30 и 40 лв. , с включена храна от висок клас, както и лакомства. Някои от хотелите за кучета оферират настаняване на вашето куче в независима клетка, само че има и вид то да бъде в стая, дружно с други социализирани питомци.

Собствениците на сходни места за настаняване поучават стопаните на животни да плануват по-рано проектите си, в случай че желаят да бъдат сигурни, че ще настанят четириногите си другари в хотел за кучета, тъй като след началото на декември такава опция съвсем не съществува. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР