Хотелите в Париж утрояват своите цени за настаняване, като тарифите

...
Хотелите в Париж утрояват своите цени за настаняване, като тарифите
Коментари Харесай

Цените на хотелите в Париж скочиха тройно

Хотелите в Париж утрояват своите цени за настаняване, като цените за нощта на откриването на Олимпийските игри във френската столица са приблизително над 1000 евро. Това сочи изследване на френска потребителска организация, представено от организация Ройтерс.

Изследването е било извършено в края на декември измежду 80 три- и четиризвездни хотели. То е посочило, че за нощта на 26 юли, когато е церемонията по откриването, двойна стая коства приблизително 1033 евро, до момента в който две седмици по-рано цената е 317 евро.

Забраниха електрическите тротинетки чартърен в Париж

Освен това 50 % от хотелите оповестяват, че към този момент са изцяло резервирани за тази нощ, а 30 на 100 от местата изискват запазване на най-малко две нощи.

 istock istock
Туристическата работа на Париж чака към 16 милиона души да посетят френската столица и района към нея по отношение на Олимпийските и Параолимпийските игри.

Междувременно от компанията " AIr bnb " приканиха парижани да отдават жилищата си чартърен по време на спортните събития, с цел да няма такова нарастване на цените за настаняване.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР