Хотелите са мястото, на което хигиената е много важна, тъй

...
Хотелите са мястото, на което хигиената е много важна, тъй
Коментари Харесай

5-те тайни на прането, които никой няма да ви каже. Използват ги в хотелите за блестящ резултат

Хотелите са мястото, на което хигиената е доста значима, защото те се употребяват от хиляди разнообразни хора всеки ден.
Именно по тази причина и поддържането на непорочност в стаите на хотелите е от изключителна значимост както за реномето на хотела, по този начин и за комфорта и спокойствието на гостите.
Персоналът на всеки хотел си има разнообразни похвати, по които реализира резултатите, които се изискват.
Днес ви представяме 5-те секрети на прането, които се употребяват в хотелите. Персоналът разкрива, че първият трик е пералнята да не бъде претъпкана, а да запълним единствено 80% от нея.

По този метод даваме задоволително място на облеклата, с цел да се изперат по най-хубавия метод и да не остане никаква нечистотия по тях. Втората загадка е във връзка с градусите на пране. Те не трябва да са под 40 и да надвишават 60. Ако перем на градуси в тези граници, облеклата ни ще се дезинфекцират най-добре и ще се отстранен всички петна. Ако водата е прекомерно студена, тя няма да унищожи бактериите, а в случай че е прекомерно топла, ще повреди материята на чаршафите.
ТРЕТАТА ТАЙНА Е Пожарна охрана ОТНОШЕНИЕ НА ОМЕКОТИТЕЛИТЕ.

Вместо омекотители, можем да използваме оцет. Количеството е 100 мл и с този трик облеклата стават меки и без петна от препарати. Четвъртата загадка е във връзка с сушенето. По опция най-добре е да сушим навън, под слънчевите лъчи. По този метод облеклата не се мачкат, както е при сушене в сушилня.
И последната загадка е за удължение живота на пералнята ни.
За да й помогнем да работи по-дълго, е добре няколко пъти годишно да я пускаме празна на 90 градуса, с малко оцет и лимон, за профилактика.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР