Хотелиерската наследница Парис Хилтън ще носи няколко рокли на сватбата

...
Хотелиерската наследница Парис Хилтън ще носи няколко рокли на сватбата
Коментари Харесай

Парис Хилтън ще носи няколко рокли на сватбата

Хотелиерската наследница Парис Хилтън ще носи няколко рокли на сватбата си с артиста Крис Зилка.

Чаровната русокоска не прецизира точния брой на тоалетите си, само че дава поръчка, че няма да са малко.

„ Със сигурност желая Джереми Скот да направи някои от роклите ми, тъй като би трябвало да сменя няколко дрехи. Ще има рокля за формалната гала, само че би трябвало една за афтър празненството, друга за преди празненството, за афтър афтър празненството, за моминското събиране. Много бяло! “, описа в изявление пред сп. People тя.

За специфичната рокля, с която ще се разноски до олтара, Хилтън желае нещо елегантно, изискан и неповторимо. За тоалетите на шаферките си тя още се чуди сред розово и светлосиньо, написа Монитор.

Парис и Зилка още не са издали точната дата за сватбата и къде ще се организира церемонията, само че желаят събитието да се състои тази година. 37-годишната хубавица, която уплътнява времето си с дизайн на облекла за хора и кучета, не изключва опцията да направи женитба в Америка и в Европа, само че към този момент е сигурна единствено за Щатите.

Крис насочи предлагането си за брак към нежната си половинка с пръстен за 2 милиона $ по време на празничната им ски почивка в Аспен, Колорадо в края на предишния декември.

Искрата сред звездната двойка пламва преди две години. Познанството им обаче датира от 2010 година, когато двамата се срещат на празненство за премиите Оскар.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР