Хотелиерите изчакват държавата да им разплати разходите, направени за украинските

...
Хотелиерите изчакват държавата да им разплати разходите, направени за украинските
Коментари Харесай

Хотелиерите изчакват държавата да им разплати разходите, направени за украинските бежанци

Хотелиерите изчакват страната да им разплати разноските, направени за украинските бежанци. " Търпеливо изчакваме, не желаем да бъдем в спор, само че търпението ни стартира да се изчерпва. След тази седмица, след министерски съвет ”, сподели Елена Андонова хотелиер, ръководещ 7 хотела пред NOVA NEWS и даде да се разбере, че е допустимо да имат някакъв тип протестни дейности.

В същото време тя изясни, че от 20 до 30% е повишаването на туристическите услуги за този сезон. Въпреки повишаването чакат туристи от разнообразни дестинации. " Най-много туристи ще посрещнем от Полша, Румъния, Чехия, Германия, Израел и не на последно място - български туристи. Радвам се, че " Слънчев бряг ” към този момент мина антирекламата и българите също го търсят за фамилната си почивка ”. За българите се търсят резервации в последната минута, изясни Андонова.

Българското Черноморие, а и цялото Черно море не е желана дестинация от първокласните лайнери с туристи, които и това лято ще пропуснат да минат Босфора поради несигурната конюнктура в Украйна. Макар и с поскъпнали цени се чака мощен летен сезон в курорта " Слънчев бряг ”.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР