Хотелиерите и ресторантьорите сега са добре, не е както по

...
Хотелиерите и ресторантьорите сега са добре, не е както по
Коментари Харесай

Борисов: Перки няма да допуснем да има в морето!

Хотелиерите и ресторантьорите в този момент са добре, не е както по времето на COVID-19. Тогава затваряха страните. Единствената страна, която не го направи беше България. Ние първи започнахме да отваряме и заведения за хранене и хотели. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във Варна по време на среща с хотелиери и ресторантьори.

Толкова бяха наплашени водачите от смъртността. Тогава аз поех уговорката пред хотелиерите и ресторантьорите и лекарите, които поеха главния удар на пандемията, напомни той.

Ние постоянно сме били партия, за която зелените сили са водещи. Много ясно приехме, че слънчевите паркове ще се построяват на неплодородна земя, с цел да може земеделието да се прави. Винаги соларите сме ги слагали по покривите, с цел да е по-евтина силата, акцентира той.

„ Ние подкрепихме перките на първо четене, само че това е една съпътстваща мощ. Когато се срещнах детайла за каква мощ става въпрос и да сложим под стрес цели браншове, те не си костват. Затова нашата партия взе решение да отдръпна поддръжката си за построяването на перки в Черно море. Нека ни убедят в изгодите ”, разгласи водачът на ГЕРБ, представен от вести.бг.

Събралите се в залата хора обявиха, че там, където се слагат перки, настъпва цялостен мор за пчелите.

" Перки няма да допуснем да има в морето! ", съобщи Борисов и добави: " Този човек има право. Без нас законът не може да мине. Аз давам отговор - 69 гласа няма да гласоподават за този закон, това давам обещание ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР