Хотелиерите и ресторантьорите сега са добре, не е както по

...
Хотелиерите и ресторантьорите сега са добре, не е както по
Коментари Харесай

Борисов пред хотелиери: Оттегляме подкрепата си за изграждането на перки в Черно море

Хотелиерите и ресторантьорите в този момент са добре, не е както по времето на COVID-19. Тогава затваряха страните. Единствената страна, която не го направи беше България. Ние първи започнахме да отваряме и заведения за хранене и хотели. Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във Варна по време на среща с хотелиери и ресторантьори.

Толкова бяха наплашени водачите от смъртността. Тогава аз поех уговорката пред хотелиерите и ресторантьорите и лекарите, които поеха главния удар на пандемията, напомни той.

Ние постоянно сме били партия, за която зелените сили са водещи. Много ясно приехме, че слънчевите паркове ще се построяват на неплодородна земя, с цел да може земеделието да се прави. Винаги соларите сме ги слагали по покривите, с цел да е по-евтина силата, акцентира той.

„ Ние подкрепихме перките на първо четене, само че това е една съпътстваща мощ. Когато се запознах  детайла за каква мощ става въпрос и да сложим под стрес цели браншове, те не си костват. Затова нашата партия взе решение да отдръпна поддръжката си за построяването на перки в Черно море. Нека ни убедят в изгодите ”, разгласи водачът на.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР