Хотелиери и ресторантьори влязоха в задочен спор кой да е

...
Хотелиери и ресторантьори влязоха в задочен спор кой да е
Коментари Харесай

Хотелиери и ресторантьори в спор за бъдещ служебен министър

Хотелиери и ресторантьори влязоха в неприсъствен спор какъв да е бъдещият длъжностен министър на туризма.

В събота сутринта ръководителят на Алианса на туристическата промишленост в България проф. Георги Рачев разгласи, че браншът има предложение за длъжностен министър.

" Ние предложихме ръководителя на " Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация " Георги Щерев . Той постоянно е взел участие във конгреси, събирания и полемики през последната година и е наясно какво би трябвало да се направи ", сподели проф. Рачев пред Нова тв.

" Очакваме държавно управление и министър, който би трябвало доста бързо да довърши това, което направи предходният кабинет. Той даде ясна визия по какъв начин се влиза в България за чужденците и какво би трябвало да вършат българите когато пътувайки зад граница, се приберат у нас. Има значими неща, които бъдещият министър би трябвало да направи ", сподели още той.

Малко по-късно " Сдружението на заведенията в България " и " Българската асоциация на заведенията " излязоха с позиция, с която се опълчват на концепцията Георги Щерев да бъде назначен за длъжностен министър на туризма и даже заплашват с митинги , в случай че бъде назначен на поста.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР