Хотели в български села излизат по-скъпо от новогодишен купон в

...
Хотели в български села излизат по-скъпо от новогодишен купон в
Коментари Харесай

Купон за Нова година на село излиза по-скъпо от хотел в Гърция

Хотели в български села излизат по-скъпо от новогодишен ваучър в Гърция и Сърбия. Това сподели инспекция на „ Телеграф “ в офертите за празненства по случай новата 2024 година. В казанлъшкото село Овощник цената на новогодишния пакет за двама е 2500 лв. в първокласен СПА хотел. В сумата са включени три нощувки със закуски и празнични вечери.

Включена е и богата музикална стратегия с разнообразни български реализатори за всяка от вечерите. Искрен Пецов ще забавлява гостите на хотела ден преди новогодишната вечер. За нощта преди настъпването на новата година пък за настроението ще се погрижи Ивана и „ Акага “. Хотелът е висок клас и разполага със СПА център и четири басейна с минерална вода, като един от тях е външен.

Малко по-евтино излиза ваучър в Сливен. Цената за двама за две нощувки със закуски и вечери и неограничена консумация на вино, водка и ракия в новогодишната нощ е 1000 лв..

В хотел в Луковит пък би трябвало да приготвите 1200 лв. за новогодишно празненство с обичани реализатори. В Хисаря пък СПА хотелите оферират празнична оферта за 1339 лв. с Тони Димитрова. От 2500 до 5700 лева пък са офертите за ЧНГ във Велинград. В цената са включени три или четири нощувки със закуски и вечери. Сумата зависи от помещението, което наемате.

За съпоставяне ваучър в Гърция на Олимпийската Ривиера коства 435 лв. на човек или 870 лв. за двама. В цената са включени две нощувки със закуски и вечери в четиризвезден хотел, както и екскурзия до Солун. За 200 лв. на човек пък се оферират две нощувки със закуски в Кавала. Новогодишните празненства в Сърбия също са надалеч по-достъпни от тези у нас, демонстрира информация в офертите.

Цената за ваучър в Сокобаня за двама за две нощувки със закуски и вечери и питиета на стомах и жива музика е 900 лв.. 1000 лв. излиза и новогодишен ваучър в Ниш за двама с музика, храна и питиета до сутринта. Малко по-скъпо, само че с включена екскурзия, излиза празникът в Румъния. Тръгването е на 30 декември, а връщането на 2 януари, като в цената са включени три нощувки със закуски и празнична вечеря, както и превоз до Сибиу. Цената е 750 лв. на човек.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР