Хотели и туроператори пуснаха оферти за Нова година, част от

...
Хотели и туроператори пуснаха оферти за Нова година, част от
Коментари Харесай

Ако запазим сега, пестим 700 лв. за ЧНГ

Хотели и туроператори пуснаха предложения за Нова година, част от предложенията са за 30-40% понижение, в случай че резервираме до края на август, сподели изследване на „ Телеграф “.

Хотел във Велинград предлага пакет с три или четири нощувки със закуски или закуски и вечери,

като цените почват от 1642 лв. за студио за двама при общоприета цена 2345 лв..

Така, в случай че резервираме и платим 20% предплатено до края на август,

ще спестим 30% от цената на почивката или към 700 лв.. При резервации до края на септември отстъпката е 20%, а до края на октомври – 10%.

Пакетът включва празнична новогодишна вечеря с богата стратегия, новогодишен брънч на 1 януари, прилагане на басейни, джакузи, сауни и други

Туроператори оферират посрещане на ЧНГ зад граница на промоционални цени при ранно записване.

За четири или пет нощувки в петзвезден хотел в турски курорт може да спестим до 40% от цената, в случай че се запишем до края на август. Пътуването е с рейс от София и Пловдив, обезпечена е опция и за личен превоз. В цената, която стартира от 460 лв. на база олинклузив, е включена празнична новогодишна вечер с неограничени алкохолни и безалкохолни локални питиета, богато меню, шоу стратегия с български DJ, ориенталски танци и изненади.

Друг туроператор предлага да посрещнем Нова година в първокласен петзвезден хотел в Анталия, като в пакета е включена безвъзмездна галавечеря. Настаняването е на база ултра олинклузив, пътуването е с рейс, а цената е 662 лв. за четири нощувки на човек в общоприета стая.

За 4 нощувки на остров Сицилия цените стартират от 1119 лв. на човек. Настаняването е в 3- или 4-звездни хотели, пътуването е с пряк полет от София, обезпечен е български лидер, включени са четири екскурзии. Цената е до привършване на промоционалните свободни места.

Ако се запишем до края на септември, можем да посрещнем Нова година в Албания, в лукса на 5-звезден хотел на брега на Адриатическо море, против 586 лв. на човек в двойна стая. В цената се включва превоз с рейс, три нощувки и две вечери и празнична новогодишна вечеря.
Посрещане на Нова година в Дубай пък ще ни излезе най-малко 2533 лв. за седем нощувки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР