Hotel Zoo София предлага на своите гости специални пакетни предложения

...
Hotel Zoo София предлага на своите гости специални пакетни предложения
Коментари Харесай

Hotel ZOO София с пакетни предложения за настаняване с експресен PCR тест, бърз антигенен или тест за антитела за COVID-19

Hotel Zoo София предлага на своите посетители специфични пакетни оферти за настаняване с включени проби за COVID-19.

С цел да улеснят гостите си и да им предложат удобен престои и улеснено овакантяване на страната от Hotel Zoo София в партньорство с ДКЦ „ Софиямед “ дават пакети за нощувка в хотела с експресен PCR тест за ковид, като резултата от теста се дава преведен и на британски или други непознат език.

Eдиничното настаняване в първокласна стая с включен 1бр.експресен PCR тест е на преференциална цена от 199 лева, а двойното настаняване-ношувка за двама с 2бр.експресен PCR тест на цена от 299лв.

Резултатът от тестa се получава съгласно софтуерната натовареност на Лабораторията в съответния ден от 1 до 4 часа, а при взета проба през съботния или неделен ден -до 8ч. или до края на деня.

Hotel ZOO София предлага и пакетна опция за настаняване и тестване с изключение на с експресен PCR, само че и с бърз антигенен или бърз тест за съществуване на антитела за COVID-19.

Единичното настаняване с включен 1бр. бърз антигенен тест е на стойност 130 лева, а двойното с включени 2бр. бързи антигеннни проби на цена 160лв.

Единичното настаняване с 1бр. бърз тест за антитела е на стойност от 120лв., а двойното с 2бр. бързи проби за антитела– 140 лева

Избраните пакети се декларират авансово на Рецепция, а пробовзимането за всички типове проби се прави от квалифицирано подготвено здравно лице от Лабораторията на ДКЦ "Софиямед " в хотелската стая за гарантирането на комфорта на гостите на хотела.

Лабораторията e Акредитирана за осъществяване на проби за ковид и потвърждаване на резултати като същите са годни при пътувания отвън страната.

Повече информация за пакетните услуги вижте на
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР