Хотел Замъка“ гр. Царево ще ви очарова с уют и

...
Хотел Замъка“ гр. Царево ще ви очарова с уют и
Коментари Харесай

Различният хотел…. вярвате или не – съществува място, на което зеленчуците са домашно произведени, а храната е вкусна и приготвена с любов

Хотел „ Замъка “ гр. Царево ще ви очарова с уют и магнетизъм. Това е хотел, който е извънредно друг и напълно насочен към грижата за клиентите си.

В свят, изпълнен с задължения и стрес, потребността от качествена отмора е по-важна от всеки път. Представяме ви Хотел Замъка, където комфортът, еко ориентирането му и вниманието към детайлите се съчетават, с цел да основат неповторимо прекарване за вас и вашето семейство.



 

Едно от най-големите преимущества на Хотел Замъка е точно био градината. Гордостта на хотела е качествено отгледаните зеленчуци, без пестициди, без изкуствени торове идр. Това подсигурява свежестта и качеството на храната, само че и акцентира ангажираността към здравословния метод на живот и екологичното земеделие. Вкусете ароматните домати, хрупкави краставички, сладките моркови и свежите салати, отгледани с обич и грижа. Те не просто ще заситят апетита Ви, те ще Ви напомнят добре забравения усет на домашни зеленчуци. Вкусът на природата, комбиниран с всички здравословни преимущества, прави тези артикули същинско благосъстояние за тялото и за душата.



 

Единственият хотел в страната, който обезпечава гратис прилагане   колички за най-малките си посетители

Ние разбираме, че пътуването с деца може да бъде предизвикателство, по тази причина сме избрали да бъдем „ другият “ хотел. Забравете за тежкия и обемен багаж и се насладете на удобството и лекотата, които предоставяме. Вече няма потребност да се тревожите за носенето на спомагателна екипировка – ние сме помислили за всичко! Традиционно българската фамилна отмора стартира на прага на маломащабна война. Мама е събрала всичко, което „ най-вероятно ще потрябва “ в четири куфара и пет сака. Татко ловко се пробва да ги подреди в багажника на колата като в игра на „ Тетрис “. Младите пътешественици упорстват за още най-малко десетина габаритни играчки. И посред цялата тази какафония от цветове, материи, пояси и нерви би трябвало да се открие място и на детската количка. Задача с нараснала компликация, няма спор. Но ние от хотел „ Замъка “ сме ѝ намерили най-хубавото решение! Като посетител на нашия хотел получаваш опцията да използваш бебешка или детска количка, предоставена от нас, по време на целия престой в „ Замъка “. Една грижа по-малко за теб и една стъпка по-близо към съвършената лятна отмора със фамилията, за която ти спомагаме!

 

Хотел Замъка е Еко Ориентиран и поставя грижа за околната среда

В Хотел Замъка се гордеем с нашата еко ориентировка. Използваме устойчиви практики и природосъобразни материали, с цел да създадем среда, която е освен удобна, само че и в естетика с природата. От нашата био градина до енергоефективните системи – всеки аспект от нашия хотел е планиран с мисъл за околната среда.

 

Прекрасно Местоположение и Комфорт

Разположен в Странджа планина, сред морето и планината, Хотел Замъка предлага неповторима композиция от тишина и уют. Насладете се на освежаващите дни край басейна, заобиколени от хубостта на природата и спокойствието на морския бриз. В  ресторанта ни ще откриете вкусни ястия, приготвени с най-свежите артикули от нашата градина.

 

Неповторимо Изживяване за Децата

Детската наслада е наш приоритет. В Хотел Замъка децата могат да играят на басейна, да плуват и да се любуват на домашни лимонади. А вкусните пици, бургери и домашни торти са единствено част от удоволствията, които ги чакат. А най-хубавото е, че тук ще намерят нови другари и ще основат мемоари за цялостен живот.

 

Внимание към Детайлите и Безупречно Обслужване

Нашият личен състав е подготвен да дава персонализирано и деликатно обслужване, което ще направи престоя ви още по-приятен. От чистотата на стаите до приятната релаксираща музика край басейна – всеки подробност е деликатно премислен, с цел да подсигурява вашия комфорт и задоволство.

Изберете Хотел Замъка за вашата последваща отмора и се насладете на неповторимото комбиниране от разкош, комфорт и екологичност. Ние ви предлагаме незабравимо преживяване, което ще надмине упованията ви и ще ви накара да се връщате още веднъж и още веднъж. Заповядайте при нас и открийте за какво Хотел Замъка е желан избор за фамилии и ценители на природосъобразния метод на живот.

 

 

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР