Хотел Маринела не спира с щедрите си жестове в тежките

...
Хотел Маринела не спира с щедрите си жестове в тежките
Коментари Харесай

Хотел „Маринела не спира с благотворителните жестове! Осигурява помощ за семействата на медици, загубили живота си заради ковид

Хотел " Маринела " не стопира с великодушните си жестове в тежките условия на пандемията от ковид, разбра HotArena.

Предвид усложнената конюнктура с Ковид, столичният хотел “Маринела ” уголемява своята благотворителна активност. Дружеството поддържа интензивно акцията „ Благодаря Ви, че Ви има “ и от Декември стартира да подготвя топъл обяд за медиците от първа линия.

За коледните празници хотелът реши да сервира жест към понеслите най-тежка загуба в битката против коронавирус. 

“За нас, саможертвата, която тези хора вършат и риска, който поемат, за да  ни лекуват и избавят всекидневно, е в действителност вдъхновяваща и всяваща голям почит. Това  е концепцията на нашия жест - желаеме 100 фамилии да знаят, че седем дни през лятото ще бъдат предстоящи и посрещнати от нас. Важно е да покажем, че саможертвата не е забравена и ценим напъните на медиците ни. Туристическият отрасъл също претърпя големи загуби, както в в никакъв случай до момента, само че решението за нас е в съпричастността и единството ”, разяснява екипът.

Кампанията ще се реализира взаимно с самодейността “Благодаря Ви, че Ви има ”  и двата екипа  ще  се опитат  да върнат усмивката на лицата на тези фамилии,   преживели  тези тежки  загуби. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР