Хотел Елеганс-Варна ще ви предложи топли вечери в уютна и

...
Хотел Елеганс-Варна ще ви предложи топли вечери в уютна и
Коментари Харесай

Хотел Елеганс в центъра на Варна - перфектното място за вашето бизнес пътуване или семейна почивка на най-достъпните цени

Хотел " Елеганс " -Варна ще ви предложи топли вечери в уютна и удобна конюнктура за вашето бизнес пътешестване или къса отмора през дългите зимни дни. Той се намира в сърцето на Варна - на 100 метра от ЖП гара, на 200 м от централната улица на града и на 500 метра от Морската градина, басейн " Приморски " и обновената Морска гара, където можете да посетите прелестни заведения за хранене за хранене и паметни нощни заведения.


Хотелът се намира на тиха уличка и разполага с централен климатик, Wi-Fi, LAN интернет със скорост 80 мегабайта във всяка една точка, което ще улесни връзката Ви.



Стаите са просторни  и всяка от тях разполага с тв приемник, ледник, вана, сейф за полезности и кана за кафе и чай.



За вашия цялостен релакс пък в жилищата има сауна, от която да се възползвате против в допълнение възнаграждение.


В хотела може да се насладите на закуска по избор и 60 типа кафе от пет кафемашини. Сред тях са водещи марки като Lavazza, Dolcegusto, Malongo, Nescafe и други.


За прелестно начало на деня ви има домашни сладкиши по истинска италианска рецепта, а на вечеря можете да изпиете чаша ароматно вино.


Хотел " Елеганс " се намира наоколо до доста административни и бизнес здания, митнически организации, значими културни обекти, измежду които Римските терми и Археологическия музей, намиращи се на няколко крачки, казина, игрални зали и заведения от всевъзможен вид - кафенета, заведения за хранене, механи, клубове и нощни заведения.



Престоят в хотела е на преференциални и налични цени, а позитивните мнения и оценки от клиентите са гаранция за предлаганите услуги. Свържете се с нас по телефона и ние ще ви предложим положителни предложения и отстъпки при дългогодишен престой. " Елеганс " провежда сватби, ергенски и момински празненства, както и оказва подпомагане за такси, екскурзии, прехвърляния, рентакар и други

За контакти:
Варна, ул. " Габрово " 24
Телефон за резервации: 0878 767449
Хотел " Елеганс " във фейсбук
Email: [email protected]
www.elegance-varna.com


--> --> --> -->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР