Hotbikes е румънска стартираща компания за градска мобилност, която обяви

...
Hotbikes е румънска стартираща компания за градска мобилност, която обяви
Коментари Харесай

Bike Your Business: Компанията, която създаде персонализирани велосипеди за бизнеса

Hotbikes е румънска започваща компания за градска подвижност, която разгласи стартирането на нова услуга, която предлага на фирмите в Румъния и Европа опция да разполагат с лични колела за екипите си , оповестява Romania Insider.

Това ще става посредством неповторими лога или послания върху колелата, създаващи видимост за даден бизнес , като в същото време се предизвиква деен метод на живот и различно на колите и градския превоз средство за предугаждане.

Новата услуга е ориентирана към компании, хотели, бизнесмени на недвижими парцели, рикламни и PR организации, университети и академични кампуси и включва закупуването на най-малко 3 велосипеда за пътешестване из града.

Българска и австрийска компании започват произвеждане на е-велосипеди край Пловдив с инвестиция от 120 милиона лв.

Новата фабрика би трябвало да отвори през 2024 година и ще разкрие над 1000 нови работни места

Колоезденето става все по-популярно през последните години в Румъния - табиет, подхранен от пандемията и непокътнат в огромна степен от жителите на огромните градове и след премахването на рестриктивните мерки.

Многобройни медицински изследвания демонстрират, че постоянното каране на велосипед способства за възстановяване на сърдечно-съдовото здраве, развиването на мускулите, координацията и общата подвижност, само че също по този начин и за възстановяване на психологичното здраве посредством понижаване на напрежението и стимулиране на ендорфините.

" Новата услуга Bike Your Business поддържа компании, които желаят да се разпространяват по нов метод, свързвайки марката си с придвижването за устойчива зелена подвижност, което обхвана Европа през последните години ", споделя Кристиан Молдовану, който е създател на Hotbikes.
 Снимка 580072
Източник:

Персонализирането на велосипедите се прави както посредством послания и лога, приложени върху тяхната рамка или панер, по този начин и посредством цвета на колелетата или целия велосипед, тъй че посланието на марката да е допустимо най-видимо и елементарно запаметяващо се.

" Можем също по този начин да предоставим на клиентите персонализирани каски или други характерни аксесоари за колоездене - бутилки за вода, чанти за колела, шапки, съоръжение за колоездене и други.

По този метод ние насърчаваме потреблението на велосипеда освен за забавление и през уикендите, само че също и като на ниска цена и здравословен превоз , който може да способства за действителното понижаване на трафика в огромните градове на страната ", акцентира Кристиан.

За работодателите услугата Bike Your Business съставлява нещо като бонус за чиновниците , възложен посредством предложение на безвъзмездни колела, които могат да се употребяват когато и да е.

Създадена през 2020 година, Hotbikes е румънска компания за градски колела, която предлага необятна гама от колелета, аксесоари и съоръжение в поддръжка на ежедневната борба с трафика.
 Българският стартъп за онлайн търсене на работа nPloy започва в Румъния
Българският стартъп за онлайн търсене на работа nPloy започва в Румъния

Компанията навлиза на румънския пазар след инвестиция в размер на €2 милиона

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР