Хосеп Гуардиола традиционно отговори на комплиментите, които по-рано днес му

...
Хосеп Гуардиола традиционно отговори на комплиментите, които по-рано днес му
Коментари Харесай

Гуардиола отговори на Клоп: Иска ми се да съм най-добрият мениджър, но не е така

Хосеп Гуардиола обичайно отговори на комплиментите, които по-рано през днешния ден му насочи Юрген Клоп на своята конференция, предшестваща огромното дерби сред Манчестър Сити и Ливърпул. Германецът съобщи, че Пеп е най-хубавият управител в света. Испанецът не се съгласи с това определение по собствен адрес, като в същото време посочи, че Юрген Клоп прави света на футбола по-добро място поради своите послания и философия.

" Не знам дали спечелилият от дербито ще завоюва лигата. Това са доста значими три точки, само че остават седем мача.

Не съм най-хубавият управител. Благодаря доста, само че не съм. Бих желал да кажа, че съм най-хубавият, само че не съм. Възхищавам се на това, което прави Ливърпул. Наслаждавам се на това съревнование. Винаги, когато играем с тях, би трябвало да се взимат доста решения. Има доста елементи. И двата тима са положителни. Опитваме да открием слабите места, които са доста малко. Опитваме се да бъдем себе си. Играем доста пъти един против различен, освен във Висшата лига. Винаги е имало забавни мачове. Освен в сезона, в който имахме 100 точки, и в този, в който те имаха 99, във всички останали случаи борбата бе доста завързана.
 Юрген Клоп: Гуардиола е най-хубавият треньор в света
Юрген Клоп: Гуардиола е най-хубавият треньор в света

" Битката за купата ще бъде до самия край ", сподели още Клоп

Знаем, че ще се постанова да се пазиме в някои моменти, и да се отдръпваме обратно. Не тъй като желаеме, а тъй като е съвсем невероятно това да не се случва поради метода, по който те играят. Футболистите са подготвени за предизвикването Ливърпул. Когато се отдръпва, ще се припомням, че тук най-голямото ни съревнование е било това.

0:0? Не, в никакъв случай в живота си не играя за тъждество. Играем, с цел да бъдем себе си. Подготвяме се друго за всеки различен тим.

Юрген прави света на футбола по-добро място. С посланията му и това, че постоянно е подготвен да се надиграва с всеки. Опитвам се да имам положителни взаимоотношения с всички мениджъри, въпреки че се научих, че е по-добре да не поддържаш връзка с останалите. Той знае доста добре какво е моето отношение, тъй като сме говорили още в Германия. Той е добър човек и нямам проблеми с него ", съобщи Гуардиола.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР