Хосеп Гуардиола шеговито зави, че Гарет Бейл ще стане фантастичен

...
Хосеп Гуардиола шеговито зави, че Гарет Бейл ще стане фантастичен
Коментари Харесай

Гуардиола се пошегува с Бейл и го предизвика на голф турнир

Хосеп Гуардиола шеговито зави, че Гарет Бейл ще „ стане приказен състезател по голф “ след шокиращото си отдръпване от футбола. В понеделник иконата на Уелс спусна завесата пред изключителната си кариера, в която завоюва пет трофеи в Шампионска лига и изведе страната си до първо Световно състезание от 64 години насам.

Оттогава заваляха почести към 33-годишния футболист, който игра за Саутхемптън, Тотнъм, Реал Мадрид и ФК Лос Анджелис.

Но до момента в който Бейл към този момент мисли за живота след футбола, то Гуардиола приготвя Манчестър Сити за четвъртфиналния мач от Купата на лигата против Саутхемптън. Именно на конференцията преди мача той бе запитан дали в миналото е бил покрай подписването със звездата.

„ Твърде скъпо “, пошегува се испанецът. „ Бейл беше извънреден състезател с фантастична кариера. Спечели доста неща и игра толкоз доста за родината си. Сега ще стане отличен състезател на голф “, продължи Гуардиола.

Преди години испанецът намерено предложения Бейл на шампионат, а един от репортерите в залата попита дали тази оферта към момента е годна. „ Той беше ангажиран тогава. Но в този момент може би ще има време и ще го поканя още веднъж “.

Бейл в никакъв случай не е крил любовта си към този спорт и един път си навлече гнева на почитателите на Реал,с лед като подвигна байрак, на който имаше надпис: „ Голф, Уелс, Мадрид. В този ред “, откакто страната му се класира на Евро 2020.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР