Хосе Луис Ачиари, наставникът на Берое, е уверен, че добрите

...
Хосе Луис Ачиари, наставникът на Берое, е уверен, че добрите
Коментари Харесай

Ачиари: Това е поука за нас

Хосе Луис Ачиари, наставникът на Берое, е убеден, че положителните резултати пред тима предстоят. Специалистът към момента е без триумф отпред на заралии след 0:1 от Локо София в Стара Загора.

" Имахме доста положения, само че не ги реализирахме. Беше страховит дуел, с добър темп. Истината е, че нямахме шанс, с цел да спечелим и в последна сметка загубихме. Трябва да опитаме да подобрим успеваемостта пред вратата на съперника. Срещу ЦСКА създадохме доста обстановки за гол, само че не ги вкарахме. Когато противникът играе с дълги топки, също би трябвало да се подобрим. "

" Ментално имахме неприятен шанс в последните мачове. Така беше и през днешния ден. Анализираме резултата, ясно е, че не сме в най-хубава форма. Отборът напредва доста. Имаме страхотна физическа мощ и имаме вяра в успехите. Техният вратар трябваше да прави доста спасявания, в този случай ме боли от загубата. Убеден съм, че пътят, по който вървим е верен. Искаме да печелим. Това е поука за нас, желаеме три точки още в идващия ни мач. Всеки един от футболистите дава максимума от себе си ", добави аржентинецът. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР