Хосе Луис Ачиари е новият старши треньор на Берое Стара

...
Хосе Луис Ачиари е новият старши треньор на Берое Стара
Коментари Харесай

Отново аржентинец застана начело на Берое

Хосе Луис Ачиари е новият старши треньор на Берое Стара Загора, оповестиха от клуба на формалния уебсайт.

Въпреки че назначението на Ачиари стана факт едвам през днешния ден, той към този момент управлява две тренировки на старозагорци, чийто предходен ментор.

" Хосе Луис Ачиари е на 44 години. Роден е в Сан Мигел, Аржентина. В кариерата си като футболист е играл като полузащитник в аржентински и испански отбори. Започва треньорската си кариера като асистент на сегашния старши треньор на Виляреал - Пачета.

Като старши треньор е бил отпред на тимовете на Гуадалахара, Мурсия, Елче и Депортива Лорка ", написаха от ПФК Берое.



Новият треньор на старозагорци Хосе Луис Ачиари разяснява, че към този момент е изгледал няколко мача на своя нов отбор и изрази мнение, че Берое разполага с добър състав.

" Много съм благополучен да съм тук. В този град и с тези хора. Много благодаря на управлението и играчите за посрещането. Щастлив съм да упражнявам с тези играчи и да се срещна с тях. Ние не може да мислим към този момент, а да работим крепко, тъй като имаме три мача за осем дни. Трябва да дадем най-хубавото от себе си в тях. Аз гледах доста мачове на отбора и видях, че имаме добър състав. Тези играчи могат да надградят. Да подобрим тима. Сега започваме да работим и желаеме всеки ден да подобряваме тима – тактически, технически… във всеки един аспект от играта ", съобщи младият експерт.

Бившият аржентински футболист показа и своите усещания от равнището в българското състезание.

" Във всяка страна има доста положителни тимове. Аз преди 20 години дойдох в Испания и бях състезател. Когато приключих своята кариера незабавно станах треньор и към този момент осем години упражнявам тимове. Навсякъде има положителни тимове и с цел да успееш би трябвало да дадеш най-хубавото от себе си. Тук също има такива. Някои се показват доста добре. Трябва да покажем, че ние също сме добър тим. Трябва да бъдем печеливши и да покажем какво можем в играта с топка и без топка. Имаме капацитет и би трябвало да го покажем. Играчите би трябвало да покажат своите качества и в двете етапи на играта. Аз към този момент съм в тима и се старая всичко да е под надзор. Гледали сме мачове на Ботев Враца и към този момент приготвяме този мач. Искаме да се представим добре против един добър тим ", сподели Хосе Луис Ачиари



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР