Хосе Кордоба ще пропусне поне още 3 мача на Левски.

...
Хосе Кордоба ще пропусне поне още 3 мача на Левски.
Коментари Харесай

Нов удар за Левски! Кордоба е аут за поне още три мача

Хосе Кордоба ще пропусне най-малко още 3 мача на Левски. Вестник „ Мач Телеграф “ оповестява, че бранителят е получил втора контузия на едно и също място. Той получи разтежение преди дербито с ЦСКА и пропусна мача. След това панамецът не игра в още няколко срещи за " сините ", с цел да не се поема риск за утежняване на травмата му.

Веднага, откакто се е възстановил изцяло, Кордоба е получил нова контузия на същото място, а поради този рецидив, който не е необичайност във футбола, бранителят е застрашен даже да пропусне мачовете до края на сезона. Все отново от „ Герена “ имат вяра, че той ще бъде на линия за последния кръг от постоянния сезон - дербито с ЦСКА, а по-късно ще може да играе и при възможен бараж на " сините " за място в Европа. Почти на 100 % Кордоба няма да играе против Локомотив Пловдив в неделя, след седмица против Черно море на „ Герена “ и по-късно в Разград против Лудогорец.

Според осведомени контузията, която кардинално не е комплицирана или рискова, няма да се отрази на продажната цена на Кордоба. Преди нея панамецът впечатляваше с изявите си и клубовете, които го желаят, са наясно с качествата му. Според информация на „ Мач Телеграф “, Хосе сигурно ще бъде продаден по време на лятната пауза, а Левски ще прибере по-висока сума от тази, която предлагаха на „ сините “ при започване на годината.

Междувременно от „ Герена “ потвърдиха, че Филип Кръстев сигурно ще напусне клуба след края на сезона. Ръководството на Левски даже няма да направи сериозен опит да остави халфа в отбора, откакто към този момент два пъти договаря наема му от белгийския Ломел. Твърди се, че „ сините “ към този момент имат подготвен заместител на Кръстев, който разполага със сходни качества, а също така ще бъде благосъстоятелност на клуба.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР