ХОРОСКОПОвенПонеделник ще е интересен ден за голяма част от представителите

...
ХОРОСКОПОвенПонеделник ще е интересен ден за голяма част от представителите
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Успешен ден в бизнеса за една от зодиите днес. Неразбирателства с приятели за друга

ХОРОСКОП

Овен

Понеделник ще е забавен ден за огромна част от представителите на зодията. В понеделник може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Очертават се диалози с близките, а насочилите се към промяна на работата ще се оправят с спънки, които ще опитат да забавят развиването им. Ваш непосредствен от публичните среди ще се намеси навреме. Сега не е време за огромна обич, а за приятни занимания и сантиментални прекарвания. Грижете се добре за здравето си, като спазвате уравновесен режим. Утре всичко потегля по вода.

Телец

Понеделник е мощно деен ден. Тази характерност е годна за съвсем целия Зодиак. Очаква Ви нова обич. Ден е за рутинна работа и за осъществяване на уговорките, които сте поели. Денят ще е удобен за реализация на парични цели. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Не пропускайте да отделите време, което да посветите единствено на себе си, в случай че имате потребност от това.

Близнаци

Днес използвайте първата част на деня за обмисляне и за дотъкмяване на остарели задания. Направете нещо потребно и практично за прочувственото и физическото си здраве. В дома си избягвайте да влизате в спорове. Любовта върти света и още по какъв начин, даже да е любовта към математиката. Ще се чувствате отпаднали и преуморени, само че ще сблъскате с непредвидени компликации вкъщи преди да тръгнете за работа. Бъдете деликатни, в случай че теглите пари от банкомат. Днешният ден ще е обвързван с превръщане на галактическата сила.

Рак

В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Възможно е да дадете пари на свои близки. Днес нещата ще се развиват много бързичко.Най-добре е, в случай че съумеете да се разноските малко измежду природата, по този начин ще вложите най-добре силата, която напира от вътрешната страна. Вечерта се посветете на фамилията си. Може да се получи мощен прочувствен вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в връзките ви. С креативен метод в работата ще постигнете прогрес, стига да сте дейни и мислите с положително за всички. Трябва да избягвате разногласията.

Лъв

Това е деен ден и би трябвало да вярвате в силите си. Проявете такт и самообладание, в случай че се пробват да Ви ядосват или да Ви натоварят с спомагателна работа. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както прочувствени, по този начин и физически. Сутринта обърнете внимание на фамилията си, което има потребност от вашата поддръжка. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. В околните дни не очаквайте доходи. Понеделник сигурно ще бъде много сполучлив.

 
Дева

Днес интуицията Ви е изключително изострена, използвайте я по предопределение. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Утрешният ден ще е подобаващ за занимания с изкуство. Утрешният ден ще е подобаващ за изяви на креативен качества и отдаденост към обичани хора. В понеделник ще се чувствате добре, в случай че останете уединено със себе си или се заобиколите с обичаните си хора и децата. Утрешният ден ще е за бизнес и за финансови каузи, само че при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете деликатни и прецизни. Утре просто е подобен ден.

Везни

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се обрисува оживление в настоятелен, обществен или персонален аспект. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Дайте щанс на любовта, само че най-много бъдете креативен настроени, създавайте чудеса, в случай че друго не става. Сутринта обърнете внимание на фамилията си, което има потребност от вашата поддръжка. Творческият метод в работата ще даде своите резултати. Утрешният ден ще е добър за изяви пред близките, за занимания със спорт и с всевъзможни креативен действия. Понеделник загатва за сполучливата реализация на задачите, само че акцентира, че сходно развиване на събитията е допустимо при съществуването на положителни и хармонични взаимоотношения с близките, старайте се да работите в тази тенденция.

Скорпион

В днешния ден бъдете изключително деликатни, в случай че сте зад кормилото сутринта. Ваш непосредствен има потребност да го изслушате и да му дадете подобаващ съвет. През сегашния интервал се обрисува интензивност на пътуванията, както и на построяването на контакти и работата с хора в чужбина. Така или другояче на следващия ден звездите Ви дават обещание шанс с парите. Любовните прекарвания ще са мотив за страст. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Понеделник носи тествания и провокации.

Стрелец

В понеделник внимавайте да не зародят неразбирателства с другари, с обичаните Ви хора и с децата. В интимната сфера Ви чака прелестно събитие, не е изключено да решите удобно любовен проблем. Работата Ви през този месец ще е извънредно напрегната, само че ще завършите интервала с прелестни резултати.Не единствено, че ще сте се справили със дилемите си, само че ще получите и някаква дребна премия за напъните. Жените от зодията се постанова да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Основателно ще насочите ползите си към сегменти, в които владеете ситуацията, от там ще дойдат и парите. Ваш непосредствен от публичните среди ще се намеси навреме. Бъдете деликатни в думите и дейностите си. Отнасяйте се деликатно към новите си познатите и другари.

Козирог

Днешният ден ще е видимо сложен, само че и сполучлив. Утрешният ден ще е сполучлив за работещите в областта на търговията. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е доста особено. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Понеделник е благоприятнн ден за Козирозите и дава обещание триумф във всичко. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, фамилията и себе си. В умозаключение Понеделник не свети с нищо изключително, само че е един от дните, през който имате късмет за сполучлива реализация.

Водолей

Понеделник ще е много деен и динамичен за съвсем всички Водолеи, само че ще бъде сполучлив и потребен за реализацията на материалните Ви цели. Владее Ви и друго възприятие – сантиментален флирт, а за какво не и нова обич. Утрешният ден ще е обвързван с приятни изненади за някои от вас. Все отново повишете вниманието си, в случай че боравите с огромни суми пари, с цел да избегнете неволни неточности. Партньорът може да Ви изненада, а в случай че намерите правилния звук, ще гледате дружно в една посока дълготрайно. В понеделник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Работата Ви ще е ефикасна, в случай че действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм във връзка с финансовите приходи.Утре вечер нещата ще се поуспокоят, време за отмора в уютна конюнктура. Ще свържете смисъла на дребните елементи в повсеместен облик и ще Ви хрумне метод за постепенно, само че стабилно възстановяване на обществения Ви статус. А и нужно ли е да свършите всичко на следващия ден?

Риби

В понеделник заложете на повече придвижване, на срещи и диалози, на общуването си с близките. Настойчивото предпочитание на остарял другар да се види с Вас ще Ви принуди да измененията предварителния си график, само че това по този начин или другояче няма да Ви попречи да си свършите работата. Ще имате по-скоро домашни задължения и грижи към фамилията. В идващите два дни ще спечелите преимущества и пари, само че по-късно Ви чакат неприятни изненади и отменяне. Утре нещата ще се развиват много бързичко.Най-добре е, в случай че съумеете да се разноските малко измежду природата, по този начин ще вложите най-добре силата, която напира от вътрешната страна. С предпочитание и обич ще се отдадете на работата си и за някои това значи да изживеят страсти, които ще ги вършат щастливи. Бъдете доста деликатни към жена, която се пробва да Ви предлага огромни неща, само че нищо няма да излезе от това.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР